Play ponuda
Play ponuda
GOLOTINJA NIJE NIKOG UBILA

Seks prodaje sve čak i u Hrvatskoj

Za razliku od holivudskih glumica, neke naše djevojke javnosti su pokazale sve što su mogle i imale! Bile su mlade, lude i gole. Prošle su godine, ali svi još uvijek pamte njihove Playboy duplerice. Brojne svjetske ljepotice su učinile, kažu mnogi ono nezamislivo - skinule se gole za Playboy! A kako volimo biti u trendu s ostatkom svijeta tako su se naslovnica domaćeg Playboy smiješile i mnoge Hrvatice!

RTL/ 27.11.2013. u 18:25
Play ponuda

Aleks, Gianna, Nika Fleiss, Nives Drpić samo su neke od hrabrih dama koje su skinule sve i osvanule u Playboyu. Karijera im je, nakon golišavih fotki, kažu, ista kao prije!

Golotinja pozatih ljepotica izvan granica Lijepe Naše nailazi na veliko odobravanje, ali kod nas su mišljenja ipak podjeljena!

Gole tete nekad su bile revolucija, pa se sve revolucionarno i plaćalo. Danas je golotinja posvuda. Neke je zvijezde same plasiraju, pa je logično da se ovakvi editoriali više ne naplaćjui kao prije.

Ma koliko mi to prešućivali, ali jedno ostaje - seks prodaje sve! Pa čak i u ćudorednoj Hrvatskoj.

Činjenica jest da smo svi rođeni goli. To ne znači da bismo svijetom takvi trebali i hodati. Ali, malo golotinje nije nikoga ubilo, ma koliko se moralisti nad njom zgražali.  

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
O NJOJ SE MALO ZNA

Ovo je manekenka koja je legendarnog Dražena Petrovića odvela u smrt, a kasnije je proživjela još dvije velike traume

Play ponuda

Više s weba