Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
EKSKLUZIVNA ISPOVIJED HRVATSKE MISICE

Seks skandal trese Miss Universe

Što se uistinu događa iza kulisa šarenih izbora ljepote? Ono o čemu se oduvijek govorilo ispod glasa, sada istražuje policija: manekenka Martina Knežević tvrdi - Vladimir Kraljević, vlasnik licence Miss Universe Hrvatske u sobi me pokušao silovati, a on to opovrgava i optužuje nju i njezina dečka za pokušaj otmice.

RTL/ 22.12.2011. u 18:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Silovanje, iznuda, otmica, policija – nisu to riječi koje inače povezujemo s izborom ljepote. No,  nesuđena miss Universe i vlasnik licence tog izbora - ljepotu su bacilli u drugi plan. Naime, Martina Knežević tvrdi da ju je Vladimir Kraljević pokušao silovati nudeći joj zauzvrat krunu i titulu.

Kraljević tvrdi da je u čitavoj priči on žrtva. Ona ga je, kaže, molila da joj pomogne da ostvari što bolji rezultat. Pristao je te su završili u hotelskoj sobi i on joj je dao samo par dobronamjernih savjeta. No, Martinina sjećanja na njihovo druženje u hotelskoj sobi bitno su drukčija.

Vlasnik licence, tvrdi da je 22-godišnja studentica ekonomije imala opaki plan. Nakon druženja jedan na jedan Martina je krenula s ucjenama. U strahu je pristao na sve i napisao potvrdu da je Martina nova miss Universe Hrvatske.

Ona, pak, tvrdi da joj je potvrdu dao samo kako s pričom ne bi izašla u javnost. No, prilikom primopredaje spornog papirića Martina i trojica muškaraca su ga, kaže, oteli i zarobili u jednom zagrebačkom restoranu, od čega su mu ostale masnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Oboje su nakon te ružne restoranske epizode otišli na policiju. Martina tvrdi da je plavcima predala i audio zapise u kojima Kraljević priznaje što joj je napravio. Bivše misice, pak, stale su u njegovu obranu.

Sad je sve u rukama policije koja bi trebala otkriti laže li koza ili rog. Jer u ovoj priči dvije istine definitivno ne postoje, a nastavak sigurno slijedi.

Upravo se čita

Image
NOVA SEZONA OD 30. SIJEČNJA

Ovi kandidati promijenili su život nakon 'Braka na prvu': Mislav i Andrea planiraju vjenčanje, Kristina ima novi posao

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pogledajte galeriju

Ovako Brena izgleda bez šminke: Nekada je bila se*s simbol, a evo kako danas izgleda bez filtera

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba