Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
sama protiv svih

Seksi Soraja u 'Operaciji boks'!

Otkad je prošle godine napustila Big Brother, starleta Soraja Vučelić ne prestaje se javno prepucavati s konkurenticama. Zato ju je ekipa Exkluziv Vikenda odvela na boksački trening, kako bi usavršila svoj obrambeni stav te im ispričala sve o kontroverznom snimanju za Playboy, zbog čega je i ovog tjedna bila top tema.

RTL/ 4.3.2012. u 17:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Djevojku koju obično svi mole da se razodijeva, ekipa Exkluziv Vikenda zamolila je da navuče boksačke rukavice i svima pokaže kako s njom šale nema.

"Jako sam borbena i bez borilačkih vještina, ali od osnovne treniram konstantno", rekla je Soraja.

No borbe između nje i finalistica Playboya, koje je Soraja izbacila iz ringa, nema! Soraja je jedina Playboy Playmate Srbije za 2011. godinu koja putuje u Ameriku na svjetsko natjecanje za PlayboyPlaymate. S tom se  činjenicom, čini se, jedino teško mire poražene starlete.

A novinari, čini se, nisu krivo nanjušili da se Soraja i jedna od finalistica, Anastazija Buđić baš ne ljube javno. No ono što svi u zadnje vrijeme komentiraju Sorajin je 'novi' nos i usta koje je premijerno pokazala u novom srpskom Playboyu za ožujak.

Bolno vađenje silikona iz usnica potaknulo je Soraju da savjetuje druge djevojke da silikoni u usnama i nisu najbolji potez. No silikoni u grudima, tvrdi Soraja, druga su priča. Njima je mjesto baš tu gdje jesu i kolike jesu.

"Previše daju prostora tim pričama samo o grudima, kao da sam ja jedina djevojka na svijetu koja ima silikone", rekla je Soraja.

A što je još Soraja otkrila našoj novinarki, kao i vruće kadrove s kontroverznog snimanja, pogledajte u videu! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bez srama

Najslavnija srpska voditeljica i 'đak generacije'! Jovana Jeremić izvijala se na plaži, turisti u čudu gledali njezine 'akrobacije'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba