Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Popularna pjevačica

Seksipilna Žanamari ima neostvarenu želju: 'Voljela bih imati metal bend!'

Atraktivna Žanamari plijeni pažnju gdje god da pođe, a što se krije iza te seksipilne površine?

Exkluziv/ 27.4.2019. u 19:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Kad netko kaže da sam ' the body' to mi je veliki kompliment. Nakon trudnoće svi imaju problema s vraćanjem u formu. Pojedem ja i čokoladu i kolač i mislim da stres igra veliku ulogu", tvrdi pjevačica Žanamari. 

Njezinom je izgledu definitivno kumovao i suprug Mario. Bivši model i trener zaprosio ju je nakon samo tri tjedna ljubavi.

"Mi uvijek navijamo jedan za drugog i mislim da on nas nas gleda kao na jedan tim. Ja sam uvijek ponosna na njega", dodaje. 

Osude su postale svakodnevna pojava na Instagramu, ali zgodna pjevačica se na to ne obazire, već i dalje gura svoj film, a još uvijek ima velike neostvarene želje. 

"Bila bih jako sretna da imam metal bend i da to bude na nekoj razini." No, ti su planovi pali u vodu kad je na svijet došla njezina mezimica - kći Gabrijela zbog koje je Žanamari preokrenula životne prioritete. 

"Zapustila sam se. Kad si roditelj onda ti je luksuz da odeš u kino", kaže kroz smijeh. No, dodaje da je sigurna da će mala Gabi raditi nešto što je vezano uz glazbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ona već sad pjeva ljestvice i pjesme. Ima producenta i mamu koja piše tako da ima uvjete da se kreativno izrazi", dodaje. 

Unatoč brojnim obvezama, ovaj zauzeti par je nerazdvojan. Uz sve to, priznaje Žanamari da ne planiraju još djece jer je, kako kaže, Gabi za sada 'pune ruke posla.'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nikola Rađen i Milica Ristić

Pjevačica završila u bolnici: Poznati srpski vaterpolist pretukao djevojku?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba