Ostalo

Selena Gomez nikad nije tražila The Weeknda da joj donira bubreg

Izvori bliski pjevačici tvrde da Selena nikad nije tražila svog tadašnjeg dečka da joj donira bubreg

Tabloid.hr
03.04.2018 13:35

The Weeknd je prošlog tjedna objavio novu pjesmu 'Call Out My Name' u kojem, između ostalog, pjeva: 'I almost cut a piece of myself for your life/ Guess I was just another pit stop/ Til you made up your mind/ You just wasted my time'.

Obožavatelji su odmah zaključili da se tekst odnosi na njegovu bivšu Selenu Gomez i njenu transplantaciju bubrega, kao i na pomirdbu s Justinom Bieberom s kojim je prohodala ubrzo nakon prekida s Weekndom.

Međutim, izvori bliski Seleni tvrde da pjevačica nikad nije pitala Weeknda da joj donira bubreg iako tekst njegove pjesme to implicira.

Selena Gomez, The Weeknd

Instagram

"To su samo riječi pjesme i Weeknd je znao da će time privući pažnju te da će ih ljudi protumačiti upravo ovako kako sui protumačili. Ali, nikad nije ni trebao biti donor. Možda mu je to prošlo kroz glavu s obzirom da su tada bili zajedno, ali to je to", ispričao je izvor za Entertainment Tonight.

"Selena ga nikad, ali nikad to ne bi tražila. Bilo joj je dovoljno teško dozvoliti dugogodišnjoj prijateljici da to učini, a tek novom dečku? Nema šanse", dodao je izvor koji je ispričao i da njihova veza nikad nije bila toliko ozbiljna koliko se ljudima možda činilo.

"Weeknd je uvijek bio više okupiran svojom karijerom nego njihovom vezom. A Selena se oslonila na prijatelje i obitelj kad je ta operacija bila u pitanju", zaključio je izvor.