Ostalo

Selena Gomez ponovno završila u bolnici

Mlada glumica i pjevačica Selena Gomez protekle je godine prošla kroz težak period, od transplantacije bubrega zbog lupusa, do medijskog pritiska zbog povratka Justinu Beiberu

Tabloid.hr
03.02.2018 12:00

Nakon što su se mediji danima pitali gdje je nestala pjevačica i glumica Selena Gomez , u petak je otkriveno kako se proteklih dana nalazila na liječenju od depresije i anksioznosti u poznatoj njujorškoj klinici. Posljedice su to lupusa, autoimune bolesti od koje boluje.

Mlada je zvijezda tamo provela dva tjedna, a terapija se sastojala od razgovora, meditacije, zdrave hrane i pilatesa. "Osjećala je kao da se treba maknuti i fokusirati na sebe, bez smetnji. Vratila se i osjeća se snažnije", rekao je izvor blizak Seleni za People.

Izbor je otkrio i kako se pjevačica tijekom godine želi vratiti na terapiju te da trenutno radi na novim pjesmama oko kojih je jako uzbuđena.

Selena inače otvoreno progovara o svojoj borbi s mentalnim zdravljem i izazovima kojima se nosila odrastajućiu centru medijske pozornosti. Protekla godina joj je bila iznimno teška jer je zbog komplikacija lupusa prošla operaciju bubrega, a vratila se bivšem dečku Justinu Beiberu, zbog čega je bila na meti medija.