Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
najgore je iza nje

Selena Gomez progovorila o svom lošem mentalnom zdravlju: Za sve krivi slavu i društvene mreže

Selena Gomez nije imala dobru 2018. godinu. Osim što je bila u bolnici, neko je vrijeme provela i u psihijatrijskoj ustanovi

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 26.4.2019. u 11:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Selena Gomez je otvoreno progovorila o svojem najtežem životnom razdoblju, depresiji i nagomilanim zdravstvenim problemima.

Naime, pjevačica i glumica je krajem 2018. hospitalizirana zbog psihičkog sloma. Posljedica je to čestih odlazaka u bolnicu koji su se zaredali zbog komplikacija nakon transplantacije bubrega.

Selena se godinama bori s depresijom zbog koje se osjeća izgubljeno, a u najtežim se trenucima okrenula obitelji i bliskim prijateljima. U emisiji 'Dream It Real' po prvi je put progovorila o ozbiljnosti svoje dijagnoze i detaljima bolesti.

"Voljela bih da sam neke stvari ranije napravila drugačije, ali sam na kraju ipak pristala na terapiju. Jako je zahtjevno, ali mislim da je moj izlaz definitivno u tome. Bila sam sama i razočarana, a teško je priznati sam sebi da zaista trebaš pomoć", otkrila je Selena.

Dodala je da su za njeno loše mentalno stanje zaslužni pritisci na društvenim mrežama i slava koja joj se dogodila još kao djevojčici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Naime, Selena je prije hospitalizacije bila najpraćenija osoba na Instagramu, a stalna težnja za savršenosti na društvenim mrežama je za nju bila pogubna.

"To je potpuno nezdravo okruženje. I sama sam postala depresivna prateći te lažne, savršene živote, a non-stop morate biti izloženi i dostupni. Lažni ljudi i prijateljstva su posvuda, a meni su život na kraju spasile najbolje prijateljice, koje znaju tko sam i kakva sam zaista", zaključila je pjevačica.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Zanosna Trogiranka

Playboyjeva zečica Ena vas zove na bazene!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba