Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
šokantno priznanje

Selena Gomez progovorila o 'toksičnoj' vezi s Justinom Bieberom i optužila ga za 'emocionalno nasilje'

Glazbene zvijezde bile su u turbulentnoj vezi tijekom sedam godina, a prekidali su nekoliko puta

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 27.1.2020. u 11:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Selena Gomez u novom intervjuu za NPR otkrila je da je bila "žrtva emocionalnog nasilja" u vezi s Justinom Bieberom.

Podsjetimo, pjevačica i pjevač nekoliko su puta prekidali i mirili se tijekom sedam godina. Konačno su prekinuli 2018. kada je Bieber pronašao utjehu u manekenki Hailey Baldwin s kojom se naposljetku i oženio.

"Osjećala sam se kao žrtva određene vrste nasilja tijekom veze", otkrila je 27-godišnja pjevačica u intervjuu, a kada ju je voditelj upitao radi li se o "emocionalnom nasilju", Gomez mu je potvrdno odgovorila: "Da, mislim da sam to shvatila tek kada sam malo odrasla".

"Naravno da ne želim do kraja života govoriti o ovome, ali istovremeno sam jako ponosna na sebe kako se razvijam i graciozno prolazim kroz sve. Dugo sam šutjela i sada sam našla način kako o tome razgovarati i kako ispričati ono što nisam imala priliku pa makar to bilo kroz pjesmu", rekla je Selena.

Otkrila je da njena nova pjesma 'Lose You To Love Me' govori o Bieberu i da je na nju jako ponosna. "Osjećala sam se kao da nisam dobila pošten kraj veze i to sam prihvatila, ali znala sam da mi je trebao način da kažem neke stvari koje nisam izrekla. To nije pjesma puna mržnje, već nešto što govori - bio je to lijep period i nikada to neću zanijekati. No, bilo je jako teško i drago mi je da je završilo", objasnila je Gomez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Justin je nedavno u iskrenoj i dugoj objavi na Instagramu otkrio da je tijekom odrastanja imao problema s drogom i nasiljem u vezama te da nije poštovao žene s kojima je bio.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Zanosna Trogiranka

Playboyjeva zečica Ena vas zove na bazene!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba