Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
tehnologija čini čuda

Selfieji bez šminke koji to nisu: Raskrinkali smo tajnu poznatih zvijezdi

Zvijezde, kako domaće, tako i strane, u posljednje nas vrijeme bombardiraju selfijima bez šminke. No, je li to baš tako? Naime, mnoge od njih koriste razne filtere, photoshop ili tragove make upa, prodajući nam priču da su prirodno tako popeglane i slatke. Da je tomu uistinu tako, dokazat ćemo vam u prilogu.

RTL/ 13.1.2015. u 18:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stigao je još jedan trend kad su selfiji u pitanju. Zvijezde bez imalo make upa, spremne to podijeliti sa svijetom, navodno posve prirodne. Tako svakodnevno na društvenim mrežama objavljuju jutarnje, popodnevne ili večernje selfije, bez trunke šminke. Istina ili mit?

"Većinom je ponukano filterom, odnosno aplikacijom na smartphonovima, koja je zove beauty plus, koji sam po sebi ispegla make up, bez obzira da li se šminkali ili ne šminkali, kliknete taj program i on vas popravi i odlično izgledate", tvrdi vizažistica Marijana Gluić.

"Možemo reći da su mobiteli prijatelji selfia iz razloga sto imaju male čipove koji daju dosta neoštru fotografiju, a neoštra fotografija moze najčešće sakriti neke nedostatke", dodao je fotograf Siniša Uštulica. 

Instagram filteri u većini slučajeva rade čuda, a isto su potvrdili i stručnjaci koji su za nas prokomentirali selfieje nekih zvijezda sa domaće i strane estrade kojima je objavljivanje njih nekoliko dnevno na društvenim mrežama prešlo u naviku.

Provučen filterima i dorađen u fotošopu, svaki selfie može izgledati gotovo savršen. Bore mogu postati ublažene, ten ujednačen a zubi naglo svjetliji. I to je, uglavnom odgovor na pitanje zašto odjednom gledamo svu silu zvijezdi tobože bez šminke. Filteri su šminka 21-og stoljeća i ne dozvolite im da vam nabiju komplekse.

Više u videoprilogu. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
najpoznatili komičar

Pervan iskreno progovorio o obitelji i crkvenim aktivnostima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba