Ostalo

Teški dani nikako da završe! Bivši dečko napao poznatu glumicu, odahnula je nakon odluke suda

Selma Blair malo je odahnula nakon što je njezin bivši dečko dobio zabranu pristupa. Napao ju je u njezinom domu u Los Angelesu, nakon svega intervenirala je policija

RTL.hr
10.03.2022 11:30

Glumica Selma Blair ovih dana je odahnula, naime, sud je donio mjeru zabrane pristupa njezinom bivšem dečku, a koji ju je prije manje od mjesec dana fizički napao u njezinom domu u Los Angelesu. Glumica je izjavila na sudu da ju je Ronald Carlson napao nakon što su nedavno prekinuli dugogodišnju vezu. Nakon što su se posvađali, Ronald ju je, ispričala je Selma, počeo daviti i nasilno nasrtati na nju, a sve dok je ona ležala na kauču.

Tada je Selma, koja boluje od multiple skleroze, bila pod terapijom i pokušavala se odmoriti te je Ronaldu rekla da nije u stanju raspravljati se te da se osjeća loše, no nije je poslušao. Cijeli incident počeo je kada je stigao u njezin dom kako bi vratio neke stvari nakon prekida, no ubrzo je postao frustriran i nasilan prema glumici. Uslijed verbalnog i fizičkog sukoba, glumica se onesvijestila.

selma blair

Foto: Profimedia

Nakon što je u njezin dom stigla policija, Selma se još jednom onesvijestila te je potom odvedena u bolnicu na hitan pregled, a Ronald je ubrzo uhićen zbog obiteljskog nasilja i nanošenja ozljeda. Ubrzo je glumica podnijela zahtjev za zabranom pristupa, a Ronald joj je uskoro uzvratio istom mjerom.