Ostalo

Senzualna ljepotica ponosna što je striptizeta

Lijepa plesačica burleske Dita Von Teese ne shvaća zašto je termin 'striptiz' označen negativnim konotacijama te je izjavila kako se ona ponosi time što zarađuje za kruh skidanjem pred mnoštvom ljudi.

S.K.
12.02.2012 10:56

Lijepa Dita Von Teese budi maštu muškaraca, ali i žena, diljem svijeta. Iako se bavi plesanjem burleske i golišavim kupanjem u golemoj čaši martinija, na glasu je kao najljepša i najotmjenija pin-up djevojka danas.

Naime, 39-godišnja američka starleta, pravog imena Heather Renee Sweet , sama je kreirala svoj lik - Ditu Von Teese. Od plavuše je postala fatalna crnka, blijede puti, crvenih usana i najužeg struka u svijetu showbiznisa.

Poznavajući samu sebe, znala da je da nije pretjerano talentirana za glumicu ili pjevačicu, ali svjetla pozornice nije mogla izbjeći, makar se morala i gola kupati u golemim čašama.

"Ne vidim po čemu je ono što ja radim drukčije od rada neke glumice. One sjednu i kažu cijenu za pokazivanje grudi, stražnjice, potpunu golotinju. Kako je to različito od onog što ja radim?", poručila je ljepotica svojim kritičarima i dodala kako se ona ne srami što je striptizeta.

Von Teese je naglasila kako se mnoge plesačice burleske uvrijede kada ih se striptizetama, ali ona ne.

"Ne vidim zašto je termin striptizeta obilježen negativnim konotacijama. Niti jedan posao nije sjajan, no jasno dajem do znanja svojim fanovima da ovaj posao nije samo glamur i luksuz", izjavila je samopouzdana plesačica.

Njeni nastupi se danas rasprodaju brzinom svjetlosti diljem svijeta, a Dita je i pokrenula liniju donjeg rublja.