Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'svi smo jednaki'

Serena Williams o problemu nasilja: 'Ovo je nešto s čime bi se i moja kći mogla susresti'

Kao ambasadorica inicijative za borbu protiv nasilja u obitelji, poznata tenisačica javno je progovorila o važnosti edukacije mladih ljudi.

Image
Foto: ©Splash/Guliver images
Tabloid.hr/ 22.6.2018. u 12:59
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najuspješnija tenisačica Serena Williams otvoreno je progovorila o nasilju u obitelji kao ambasadorica "Allstate Foundation Purple Pulse" inicijatice koja se bori protiv nasilja u obitelji.

"Mislim da se taj razgovor mora voditi i s dječacima, a ne samo s djevojčicama te je veoma važno da se on potakne još u ranoj fazi života", rekla je. 

"Svi trebamo biti tretirani jednako. Nasilje ne pita koje ste boje kože ili kakva je vaša prošlost. Ovo je problem ljudskih prava", istaknula je tenisačica. 

U listopadu prošle godine, Serena je postala majka kćerkice Olympie, stoga je naglasila kako joj je baš i zato tema nasilja postala važnija. "Ovo je nešto s čime bi se i moja kći mogla jednom susresti i to me straši", priznala je. "Želim da zna da uvijek može razgovarati sa mnom te da ću je uvijek podržavati". 

Naglasila je da potrebno educirati mlade ljude kako bi postali osvješteni: "Važno je da poruka stigne do mladih djevojaka i dječaka. Postanimo bolji", rekla je. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna pjevačica

NA POPISU JE JEDNA HRVATICA: Ove djevojke navodno je ljubila Marija Šerifović

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba