Play ponuda
Play ponuda
prva svirka u metropoli

Sergej Trifunović hrabro zakoračio na zagrebačku pozornicu!

Sergej Trifunović do sad je bio omiljeni lik s malih i velikih ekrana. A sad je vrijeme da ga počnete i slušati. Naime, ovaj je srpski glumac stao pred mikrofon i zapjevao zagrebačkoj publici, a kako to zvuči, reći će vam Marija Pajić i Maja Oštro.

RTL/ 5.5.2014. u 18:29
Play ponuda

Sergej Trifunović i Užička Republika - odnosno, glumačko-glazbeni sastav koji je itekako zaprašio na pozornici jednog zagrebačkog kluba. Kako kaže Trifunović, posve je jednostavno - sviraju jer to uistinu i vole!

"Skupina budala, ovaj tako bi ja to opisao, ne vidi, to je moj bend iz srednje škole, pošto sam ja srednju završio u Užicu. Onda je to ekipa kad sam se ja u ranoj fazi zakačio za to, počeli smo svirati, onda je to amalgam svih ljudi koji su u to vrijeme bili u raznim bendovima", izjavio je Sergej Trifunović, glumac i pjevač.

Često ga glumački posao dovede u Zagreb, ali ovo mu je bila prva svirka u našoj metropoli, koja mu se itekako uvukla pod kožu.

"Zagreb je nekako skockan, za razliku od Beograda, koji je jedna rastrkana džungla... Zagreb mi je fin, nekak tak, postavljen lijepo, možda čak previše dosadan nedjeljom, ali ajde Bože moj, dobro je za odmorit mozak, to je definitivno", dodaje srpski glumac.

Definitvno je da Trifunović, baš poput ostalih glumačkih kolega, uspješno korača glazbenim vodama. Lista je poduža, FilipŠovagović, GoranNavojec - samo su neka imena koja rado odsviraju sebi za dušu, ali i za dušu drugih.

"Svatko tko osjeća da želi svirati, neka svira, nije to nikakv trend, Johnny Depp ima bend, Jared Leto ima bend, Russell Crowe ima bend, čak i Woody Allen ima bend, muzika je nadivniji ventil za odmorit dušu, mozak, postao je jedan divan medij", poručuje Sergej.

Da itekako dobro plovi nemirnim glazbenim vodama, potvrdili su i dugogodišnji Sergejevi obožavatelji, a čini se, pridobio je i neke nove!

Omiljeni srpski glumac hrabro je zakoračio na zagrebačku pozornicu. Nekako ne sumnjamo da će Sergej brzo navratiti na još koju svirku!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
velika promjena na srpskom dvoru

Abdicirao princ Petar Karađorđević! Odrekao se svih prava za sebe, ali i svoje potomke

Play ponuda

Više s weba