Ostalo

Serija 'Pam & Tommy' podijelila publiku: Izvori bliski Anderson tvrde kako ponovno proživljava veliku...

Pamela Anderson i Tommy Lee 1995. godine doživjeli su pravi skandal nakon što je objavljena njihova snimka seksa. Sada je objavljena i mini serija o svemu

L.K.
04.02.2022 09:35

Cijela priča oko seks skandala na svjetskojraziniekranizirana je u mini seriji 'Pam & Tommy', gdje poznatu glumicu iz serije 'Spasilačka služba' ('The Baywatch')glumi 32-godišnja Lily James , dok je bubnjara Mötley Crüea utjelovio39-godišnji Sebastian Stan .

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Njihova romansa započela je 1994. godine kada je prst sudbine spojiorock bubnjara inekadašnjuPlayboyevuzečicuna novogodišnjoj zabaviu holivudskom klubu Sanctuary. Ondje su i popili piće, ali prvo je Tommy Lee imao bizaran, pomalo i gadljiv ulet. "Prišao je, zgrabio me i polizao mi lice", prisjetila se Anderson za časopis Movieline, piše New York Post .

"Mislila sam da je kul, prijateljski nastrojen, drag momak. Dala sam mu svoj broj", tvrdi Pamela. Nakon upornog odbijanja Tommyja i dijelanjegovih poziva, Pamela je odlučila popustiti i pružiti mu priliku. Od trenutka kada su se ponovno našli i izrekli "Uzimam" na plaži, prošlo je samo 96 sati odnosno četiri dana.

Pam & Tommy

(FOTO: Profimedia)

Pročitajte još
Pamela Anderson razvodi se od petog supruga nakon samo 13 mjeseci braka

Za sve je kriv električar

Nakon takvog Tommyjevog uleta i Pamelinog odlaska na prvi spoj, nimalo ne čudi podatak da su ubrzo nakon vjenčanja snimili vlastitiseksi razvili eksplicitne fotografije. Snimku koju su simbolično označili slovom "X" imali su namjeru gledati samo oni, ali ispostavilo se da ni to nije išlo po planu.

Baš negdje u tom periodu, na posjedu Anderson-Lee počeo je raditi električar Rand Gauthier . Ubrzo nakon što je dobio posao na posjedu, Tommy Lee ga je otpustio zbog čega je ljutiti električar htio osvetu.

Tek 19 godina kasnije, bivši električar Gauthier je rekao kako mu se osveta počela motati po glavi nakon što mu je Lee poručio da se"makne s njegovog posjeda". Navodno mu je bubnjar rock benda prijetiopištoljem te mu je odbio platiti odrađene dane te vratiti alat. Ipak, Gauthier se očito vodio onom poslovicom: "Osveta se servira hladna". Kasnije je kriomice upao na spomenuti posjed i htio se osvetiti krađomsefa za koji je bio uvjeren da se ondje nalaze novac i neke vrlo vrijedne stvari.

Umjesto nebrojenih svežnjeva dolara, zlata i dijamanata, sefje sadržavao snimku s oznakom "X". Gauthier je u rukama imao snimku Leejevog i Andersoninog seksa koju je distribuirao "Internet Entertainment Group", piše Hollywood Reporter .

Pročitajte još
Zadnji brak trajao joj je 12 dana, a novi suprug će vas iznenaditi: Pamela Anderson udala se po šesti put

Rand Gauthier je tom prilikom zaradio 77 milijuna dolara u samo 12 mjeseci. Navodno su Pami Tommy tužilitvrtku, ali su zajednički jezik pronašli tek nakon nagodbe za nepoznati iznosi na kraju se nagodili za neotkriveni iznos.

Prema riječima glumice,nikada nisu zaradili ni dolara na snimci vlastitog seksa, a rekla je kako ju ona nikada nije ni pogledala. Brak nije potrajao, iako su u njemu dobili i dva sina.

Pam & Tommy

(FOTO: Profimedia)

Pamela Anderson i Tommy Lee su se rastali 1998. godine. Iako je taj brak potrajao samo tri godine, ispast će jedan od najdugovječnijih brakova Pamele Anderson.

Pročitajte još
Pamela Anderson potpuno golom fotkom proslavila izlječenje od hepatitisa C

Dok jedni smatraju ovu mini seriju vrijednom gledanja, za druge je ona "prevulgarnai bolesna".