Play ponuda
Play ponuda
neumjesni komentar

Šešelj se upucavao supruzi Željka Joksimovića u emisiji uživo, ona mu nije ostala dužna

Vođa Srpske radikalne stranke imao je problema s mikrofonom pa mu je bubicu pokušala namjestiti voditeljica Jovana Joksimović

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 10.12.2019. u 10:15
Play ponuda

Vojislav Šešelj, osuđeni ratni zločinac i vođa Srpske radikalne stranke, jučer je gostovao u emisiji 'Jutro' koju vode Jovana Joksimović i Srđan Predojević.

Pritom je voditeljici uputio neumjesni seksistički komentar, ali ona mu nije ostala dužna.

Naime, Šešelju je voditelj rekao da mu se pomaknula bubica na sakou, na što mu je političar odgovorio da bi bilo bolje da se okrene, ali "više voli gledati Jovanu".

Jovana mu je potom pokušala namjestiti mikrofon, na što joj je Šešelj rekao: "Zbunit ću se ako s tim lijepim nogama krenete šetati oko mene, zaboravit ću što sam htio reći. Imate ljubomornog muža, znam", aludirajući na njenog supruga, pjevača Željka Joksimovića.

"Vodite računa, pošto ste već jednom optuženi.. Da, da, imam ljubomornog muža", odgovorila mu je voditeljica, na što je političar rekao da se samo šalio.

"Uvijek imate neke seksističke izjave, mogli ste bilo što drugo osim tih lijepih nogu da mi kažete", odbrusila mu je Jovana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
lgbt ikona

Kninjanka Electra Elite: 'Na prostituciju me nagovorio bivši. Baš imam dva oženjena hrvatska nogometaša koja dolaze kod mene'

Play ponuda

Više s weba