Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
usred sarajeva

Seve zna kako privući pozornost: pojavila se pred kamerama u bundi na +35 stupnjeva!

Sarajevo, sredina lipnja, vrućina gotovo obara s nogu, ali Severina se ne da omesti. Na +35 celzijeva, odjevena u bundu, plijenila je poglede začuđenih Sarajlija

Ružica Đukić/ 16.6.2015. u 18:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Severina je oduvijek bila majstorica kada je u pitanju zbunjivanje javnosti šokantnim potezima. Ovoga puta, iznenadila je Sarajlije kada se na press konferenciji, i to na + 35, pojavila u bundi.  

"Ovo spada u radnju spota ne kao modni detalj nego više kao radnja spota", komentirala je Severina.

Riječ je o spotu za reklamnu kampanju tvrtke koja proizvodi toplovodne kotlove i kamine. Očito je da Sevkino lice i tijelo prodaje sve, od cipela, automobila pa sve do kotlova.  Svojedobno je baš u Sarajevu snimila i reklamu za kobasice. 

"Sjećam se da sam baš onako uvjerljivo rekla kako pravim dobre sudžukice, a nisam znala kako baš sudžukica ni izgleda, ali, evo, sad već znam kako sudžukica izgleda i čevapčići i sve ostalo", rekla je Severina.

U bosanskim specijalitetima je uživala i tijekom ovog boravka u Bosni. A na put nije išla sama. Osim novog dečka Igora Kojića  na nju je pazio i njezin dugogodišnji menadžer Tomica Petrović

"Imamo snimanje spota, imamo snimanje u Mariboru, snimanje, čega ono još Tomice?", propitkivala je Sevka Tomicu.

To sve početi će s novim singlom  naziva Kalimero. Poznavajući Severinu uopće ne sumnjamo da će i tim spotom podići veliku  medijsku prašinu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
omiljeni holivudski par

Ipak ima nade: Anna Faris i Chris Pratt pokušavaju spasiti brak?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba