Play ponuda
Play ponuda
marketing ili viša sila

Severina će potpuno zasjeniti Porin?

Najbolje se stvari događaju slučajno, pa tako i Severina novi ubod može zahvaliti upravo - slučajnosti! Naime, ovogodišnja dodjela Porina održat će se istodobno sa Severininim koncertom u Areni Zagreb, a mi smo odlučili provjeriti je li riječ o marketinškom triku ili su se dva najveća glazbena događaja doista spojila nekom višom silom.

RTL/ 12.4.2013. u 18:48
Play ponuda

Severina i diskografska nagrada Porin cijelo proteklo desetljeće imaju prilično zanimljiv i dinamičan odnos, ali ove godine njihova priča dolazi na jednu novu razinu. I Porin i Severinin koncert održat će se na isti dan, u isto vrijeme - glazbenici i njihove nagrade u Rijeci, a Seve po prvi put u karijeri u Areni Zagreb. Slučajnost ili ne?

Takvu genijalnu slučajnost, kaže Severina, nije moguće namjestiti. Porin je datum održavanja objavio nakon nje, a ona se, pak, morala ravnati prema unaprijed rezerviranim terminima Arene Zagreb. Jubilarni 20. Porin i najveći Severinin koncert u isto vrijeme samo su nastavak priče koja je kulminirala prije 11 godina.

Nezadovoljna promjenama u organizaciji, Severina je usred ceremonije promijenila tekst i priuštila nam jedan od najdojmljivijih trenutaka ove glazbene dodjele.

Severinina diskografska kuća već odavno ima naputak da njezine radove ne nominira za Porin, ali jednu nominaciju, onu za hit godine, ovog puta ipak nije mogla izbjeći. Kipić bi joj mogla donijeti Italiana.

Na veliki zagrebački koncert Severine vodimo i vas, a sve detalje našeg plesnog natječaja otkrivamo ove nedjelje u Extra Magazinu!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pukla ljubav

Razvodi se legendarni bosanski nogometaš nakon 28 godina ljubavi

Play ponuda

Više s weba