Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NITKO NIJE KRIV

Severina i Milan su se pomirili?

"Severina je zlato moje, sunce moje, duša i ljubav moja, sreća i tuga moja, moja posljednja i prva ljubav...", kazao je Milan.

RTL/ 21.12.2012. u 14:03
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Milan Popović je u razgovoru za B92 govorio o svom odnosu s majkom njegovog djeteta Severinom, prenosi Puls.

Navodno je došlo do pomirdbe i rješene su sve nesuglasice.  "Severina je zlato moje, sunce moje, duša i ljubav moja, sreća i tuga moja, moja posljednja i prva ljubav...", kazao je Milan.

"Rođenjem našeg sina Aleksandra naša veza je postala neraskidiva. Mi smo sada mama i tata i svjesni smo toga da je sreća našeg djeteta važnija od toga da li smo mi muž i žena, a i svega ostalog, i to podrazumijeva i harmoničnu i sretnu vezu nas kao roditelja. Mi nismo klinci da bismo se sada rastajali u strahu da ne propustimo neku bolju priliku" nastavio je Popović.

"Mislim da sad, poslje točno dvije godine našeg zabavljanja, kada smo napokon u stanju da razumijemo kakav je naš karakter, mentalitet i naše obrazovanje, možemo donijeti tu odluku tako da je ova mala pauza dobro došla da shvatimo da je sreća našeg djeteta najvažnija i da sve što se dešava sa našom vezom treba da bude u interesu sreće i radosti našeg malog Aleksandra. Žao mi je samo što sam propustio tri mjeseca odrastanja svoga sina", zaključio je Milan.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
veliki intervju

Severina otkrila s kim bi htjela imati kćerkicu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba