Ostalo

Severina izazvala pravu pomutnju na stazi u Nassfeldu!

U Koruškoj, točnije u Nassfeldu, sve su oči bile uperene u damu koja je prikupila hrabrost i nakon devet dugih godina ponovno stala na skije! Na skijanje sa Severinom vodi vas Dario Todorović kojem je ekskluzivno konačno prokomentirala slučaj Index!

RTL
13.01.2014 17:57

Dobro raspložena pjevala je, pozirala i slikala se, ali ipak smo mi u Nassfeld došli snimati Severinu kako skija.

"Trudila sam se koliko Dalmatinka koja je kasno počela skijati to može. Naime, ja sam krenula negdje sa 19 godina prvi put", rekla je Severina.

Imala je sreće jer zatekla se u Nassfeldu, koji je u ovo pretoplo vrijeme imao najbolje uvjete za skijanje u cijeloj Europi. Dok se druga skijališta muče da prekriju padine, koruških finih i utabanih dva metra baršunastog snijega bili su idealni da Seve nakon dugih devet godina ponovno stane na svoje stare vjerne skije.

"Moje zadnje skijanje je bilo 2005. na Jahorini. Zato što sam 2006. prvi put slomila nogu. Kad sam se oporavila je sve što je imalo bilo kakvu primisao da mi se nešto može desiti sam isključila, pa tako i skijanje. Drugi put sam slomila nogu 2009., onda sam zatrudnila. Eto sad sam se okuražila pa ću početi s baby liftom", dodala je.

I krenula je tako, oprezno i bojažljivo uz pasku instruktora koji je cijelo vrijeme bio pored i pazio da se ne ozlijede noge od milijun dolara. Ali brzo je Seve ušla u ritam i pokazala da je u dobroj formi. Nogu je prvi puta ionako slomila na pozornici, što znači da i nije ta snježna padina najopasnije mjesto na svijetu.

Glavna priča posljednih dana je to što će, čini se, postati vlasnica imena i žiga najčitanijeg portala u Hrvatskoj. Sudski rat Severine i Indexa zbog objave privatnog videa traje već deset godina i čini se da je blizu kraja.

"Čini mi se da je pravomoćno. Još idu neke stvari, ali to traje nešto što je mimo mog života jer to je nešto što me ne zanima. Mogu reći da smo snimali pjesmu neki dan, ali da mi je ovo neka vijest, nije. To je vama vijest i to vam je kao vrlo važno. Ali drago mi je da je pravda spora ali dostižna", rekla je Seve.

Ali samim prisjećanjem na lanjsku godinu, jasno je da se nema razloga žaliti. Rasprodane turneje i punjenje najvećih dvorana u regiji potvrdila je da je Severina i dalje naša daleko najveća zvijezda.