Ostalo

'Severina je lijepa iznutra i izvana, lijepo smo se proveli u Brazilu'

Nogometna legenda je otkrila da se s pjevačicom dobro provela u Brazilu, gdje su zajedno otputovali na Svjetsko prvenstvo.

RTL
23.06.2014 11:34

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker priznao je srpskom magazinu Star da ga je naša najpopularnija pjevačica u potpunosti očarala.

"Severina je jedna od najljepših glazbenih zvijezda na ovim prostorima! Lijepa je iznutra i izvana! Prekrasna je žena! Volim njezinu glazbu i zaista je vrhunska umjetnica", priznala je nogometna legenda, prenosi Kurir .

Severina je kao posebna Šukerova gošća otputovala s našom reprezentacijom na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, gdje je u njegovu društvu pogledala prvu utakmicu prvenstva, onu između Hrvatske i Brazila.

"Pozvao sam je da ide s nama. Poznajemo se dugo godina. Prvu utakmicu Brazi - Hrvatska pratili smo zajedno. Proveli smo lijepe dane ovdje, išli smo na ručkove, večere, u Sao Paulo i Rio. Ne bih davao detaljnije informacije o našem odnosu", ispričao je Šuker.

Severina i Šuker poznaju se već dugi niz godina, od Svjetskog prvenstva 1998. godine, kad je Hrvatska osvojila treće mjesto.

"Čujem se s Davorom za Božić i Uskrs. On je skroman i drag i počašćena sam što smo već godinama bliski. Dao mi je predivan kompliment čim smo se upoznali, a dan danas ga ne mogu prepričati jer mi je neugodno", rekla se Severina.