Ostalo

Severina o svom životnom ritmu: 'Ja sam šoferka koja ponekad zapjeva'

Seve cijelo ljeto radi u suludom ritmu, svaki dan koncert u drugom gradu, a slobodni trenutak jedva da odvoji. Zbog tolike vožnje za sebe kaže da je običana šoferka koja ponekad zapjeva

Ružica Đukić
24.08.2015 17:43

Prije nego se popela na pozornicu dana piva, Severina je u Karlovcu izazvala pravi kaos. Grad se na početku tresao od vatrometa, a kasnije i od nastupa ove vatrene Splićanke.

Novi album trebao bi biti gotov već za nekoliko mjeseci.

"Krajem godine. Počeli smo snimat. Četri pjesme su gotove. Filip i Miloš su u jako dobroj fazi. Oni su radili većinu albuma Dobrodošao u klub ", otkrila je.

Jedva čeka, sigurni smo, dobro se i odmoriti nakon napornog radnog ljeta. Ipak, nikad se, svog posla nije zasitila.

Severina

"Mislim da ću biti jako tužna kada se to dogodi taj dan, ali još mi se nije desilo. Još uvijek i bend i ja smo na bini sa istim žarom. Možda je malo teško bilo jučer putovat iz Dubrovnika preko cijele Bosne do Hvara. To je malo bilo teško. I navečer imat koncert i onda putovat do Karlovca natrag. Međutim, odavno smo se pomirili s tim da smo mi ustvari šoferi koji povremeno pjevaju. Duže se vozimo nego što imamo koncert, tako da malo putovanja, ali ovo na bini pomladi. Ja sam nakon svakog koncerta mlađa. Vjerojatno bi i prestala, ali ne mogu zbog lipote", rekla je Seve. (Foto:Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)

Ali taj šoferski posao' omogućuje joj, između ostalog, i da odjeva poznate brendove koje nose i najpoznatije svjetske zvijezde. Na ovaj je koncert stigla u štiklama dizajnerice Sophie Webster čije modele obožavaju Beyonce, Rihanna, Jennifer Lopez i brojne druge slavne ljepotice. Njihova cijena na službenoj stranici iznosi 750 funti, što je 7.500 kuna. I nije joj to jedini par tog brenda.