Play ponuda
Play ponuda
veliki intervju

Severina otkrila s kim bi htjela imati kćerkicu

Severina je gostovala u emisiji Ognjena Amidžića na Pink Televiziji 'Ami G show' u kojem je progovorila o aktualnoj turneji, porijeklu svog imena, skrivenim željama i još mnogo čemu.

Image

Severina, Ami G show

Foto: Youtube
RTL/ 19.11.2014. u 9:25
Play ponuda

Hit talk show Ognjena Amidžića 'Ami G show' koji se prikazuje na Pink Televiziji, ugostio je jednu od najvećih estradnih zvijezda Balkana, Severinu Vučković.

Severina je u intervjuu Amidžiću odgovorila na brojna pitanja, otkrivši pritom detalje svoje aktualne turneje, porijeklo svog imena te skrivene želje.

Na potonje pitanje o skrivenim željama, Severina je nakon kratkog razmišljanja ispalila: ''Curica! Sa Bruceom Springsteenom. On za to ne zna eto, ubrzo imam koncert u Lisinskom za oboljelu djecu i gostovati će mi svi koje samo pozvala osim njega, šteta'', rekla je Seve.

Amidžića je zanimalo i porijeklo njena neobična imena, rekavši joj pritom kako je pročitao da 'severe' na francuskom znači 'strog, pravedan'.

''Da, moguće, takva sam ja, stroga, ali pravedna'', odvratila je, a zatim dodala: ''Moj je otac htio da se zovem Nataša, ali majka je obožavala oca, a on se zvao Sever. Kad sam bila malena imali smo preko puta moje bake i autolimara koji se zvao Severin, ali ipak mislim da je otac razlog'', sa smiješkom je zaključila Severina.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
na osamljenoj plaži

Nives zasmetao kupaći kostim pa pokazala gole grudi

Play ponuda

Više s weba