Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
suosjeća sa stradalima

Severina: Ponosna sam što sam Hrvatica!

Za svjetsko prvenstvo spremna je i Severina i to sa svojom novom pjesmom 'Brazil'. Ona pomalo postaje hit što je pokazala i publika na njezinu koncertu u Dubrovniku.

RTL/ 26.5.2014. u 17:46
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kraljica je i dalje na tronu! Ovoga joj se vikenda poklonio Dubrovnik, gdje je Severina pokazala čemu se od nje možemo nadati ovoga ljeta.

"Imam nastupe od Slovenije pa do Makedonije. Jako sam sretna. Ovo ljeto ćemo biti klasično u svim većim klubovima na moru. Ali mislim da ću otići i do Ohrida i na još neka mjesta na kojima nisam bila", otkrila je Severina.

Seve se trenutačno oporavlja od operacije koljena, radi na albumu i planira novu veliku turneju.

"Dobrodošao u klub 2 - tako će se zvati bez obzira kako će se ploča zvati. Cijela ekipa koja je radila na turneji, toliko smo se povezali i toliko smo bili sretni tijekom cijele prošle gdoine. Što smo napravili ne samo dobre koncerte nego i što smo se kao ljudi umjetnici razumjeli i povezali i družimo se i dalje", priznala je.  

Sve te svoje silne prijatelje Seve bi voljela jednom dovući pred mikrofon. Ipak, duet o kojem najviše mašta, još će malo pričekati.

"Ono što bih jako željela, ali nismo još našli pravu pjemsu. A to je Rade Šerbedžija. Ali to je samo iz straha. Jer smatram da s njim ne mogu napraviti bilo koju pjesmu. On polaže sve nade na mene. To je ono što mogu najaviti, a ostalo nek ostaje malo iznenađenje", izjavila je pjevačica.

Seve novi album izbacuje krajem godine. Pjesma Brazil pomalo postaje hit, a uskoro počinje i sa snimanjem spota. I za sve to, kaže, ima dovoljno vremena.

Uz sve to Seve se, naravno, stigla priključiti nizu humanitarnih akcija za žrtve poplava.

"Jako sam sretna ovih dana što sam Hrvatica. Svi smo ponosni na sve nas što možemo na bilo koji način pomoći ljudima koji su preko noći izgubili sve. Ali najvažnije je da ne izgube duh. Tako da ne samo materijalnu pomoć, nego onu pomoć kada trebamo biti tamo jer to ljudima znači", dodala je.

Prisjetila se jednog treškog trenutka u životu, koji ne bi preživjela bez podrške prijatelja.

"Sjećam se kad je moj otac umro, telegrame od svih. I znanih i neznanih ljudi. Ja sam sljedećih mjesec dana samo po rukama to prevrtala. Bila sam sretna što me nisu zaboravili, što su me se sjetilo. Činilo mi se da kad je više pozitivne energije usredotočene, isplivaš bolje i lakše i brže", istaknula je.

Atmosfera u Dubrovniku uzrujala je vjerojatno samo Severininu liječnicu. Jer, zaluđena publika Sevirini je sigurno zahvalna što je propisanu terapiju na nekoliko dana stavila na čekanje.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
jedinstvena pojava

Vratila se Ivana Brkić! Gdje je bila?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba