Play ponuda
Play ponuda
zaljubljena do ušiju

Severina porukom na billboardu Igoru čestitala 28. rođendan i dirnula ga da suza

Ispred Kojićeve kuće osvanuo je golemi plakat na kojem je pisalo: 'Ljubavi moja, sretan rođendan, volimo te', a te slova 'A S i S S' ispisana u srcu

Image
Foto: Instagram
RTL/ 30.7.2015. u 12:22
Play ponuda

Da je Severina sretno zaljubljena, to već znaju svi znaju, ali sada je pokazala da je zbog ljubavi spremna i na ludosti poput neke tinejdžerice.

Naime, njezin dečko Igor Kojić jučer je napunio 28 godina, a Seve mu je odlučila čestitati tako što ispred njegove kuće posavila golemi plakat na kojem je u srce napisala slova "A S i S S" te čestitku "Ljubavi moja, sretan rođendan, volimo te".

Kurir piše da je Igora ovo iznenađenje toliko dirnulo da je zamalo i zaplakao pa je odmah nazvao Severinu kako bi joj zahvalio.

Kojić je prije nekoliko dana proslavio rođendan, a budući da Seve zbog mnogobrojnih obveza nije mogla prisustvovati, odlučila se za ovakvu čestitku, ali i onu na Instagramu.

Pjevačica je velika obožavateljica umjetnika koji se krije pod Instagram imenom @fucking_artist, čije je crteže već nekoliko puta objavila, a on joj je pomogoao napraviti i rođendansku čestitku za Igora.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
potresna sudbina

Previše senzibilna za ovaj svijet: Sonja Savić bila je najveća nada jugoslavenskog filma, a otišla je na najgori način

Play ponuda

Više s weba