Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TULUM U MAGACINU

Severina priredila nezaboravan doček u Beogradu

Najpopularnija majka na Balkanu žarila je i palila u Beogradu! Severina je u novogodišnjoj noći nastupila u tamošnjem klubu Magacin za petstotinjak odabranih i priredila im nezaboravan tulum. Je li se za boravka u Beogradu srela s Milanom Popovićem, i tko je u novogodišnjoj noći čuvao malenog Aleksandra provjerite u prilogu.

RTL/ 1.1.2013. u 18:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Brad Pitt za zagrijavanje u najluđoj noći u godini uz najveću zvijezdu brdovitog Balkana. Severina je za novu godinu nastupila u prepunom beogradskom klubu Magacin.

Za ovu je priliku Severina odabrala dvije haljine, obje s potpisom Matije Vuice. Uz stare dobro znane hitove Severina predstavila i nove pjesme koje su objavljene tek prije nekoliko dana no obožavatelji već znaju sve stihove.

Album je, ako ga niste čuli prepun prilično bolnih ljubavnih stihova, pjesmu "Ostavljena" napisala je Severina, a i njezin ljubavni status prilično je kompliciran.

No čini se kako zapletena situacija s Milanom polako otpetljava. Iako se pisalo kako je "kralj bakra" rezervirao separe u Magacinu te da će Novu dočekati uz Severinu, ipak se nije pojavio.
Ostao je na privatnom tulumu u četiri zida čuvajući sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Je li na pomolu pomirenje za sad je neizvjesno, no Seve u planu ima regionalnu turneju pa nam se sve čini kako bi tata mogao preuzeti ulogu babysittera.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba