Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
planinske visine razvezale jezik

Severina progovorila o politici, sinu i Porinu

Dok su se u Hrvatskoj lomila predsjednička koplja, u susjednoj Austriji lomili su se štapovi za skijanje i pokoje sanjke. Naš Dario Todorović otišao je u Nassfeld provjeriti tko je na tom, Hrvatima omiljenom skijalištu, dizao temperaturu. Nije dugo tražio. Nabasao je na Severinu koja mu je otkrila svašta. Malo o sinu, malo o politici i dosta o ovogodišnjim promjenama na Porinu.

RTL/ 12.1.2015. u 18:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Postoji samo jedna osoba koja domaće medije zanima više od Severine, a to je njezin sin. Na vrhu Alpa prisustvovali smo emotivnom trenutku u kojem je je ponosna majka prvi put vidjela svog Aleksandra na skijama.

"To vam je isto kao kad je prohodalo prvi put, samo što sam bila nesretna što sam ja dolje, a on se spušta bez mene", priznala je Severina.

Seve je baš ovdje u idiličnom Nassfeldu lani stala na skije prvi put nakon devet godina. Ali zbog lomova koje je više puta pretrpjela, ovaj je put odlučila malo se manje posvetiti padinama, a više uživanju u wellnesu i drugim blagodatima koje skijanje pruža.

"Tek kad si tri mjeseca na štakama, onda imate opreza i štakama u izobilju. Srce junačko je vuklo stazi", rekla je Seve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U osnovnoškolske dane vratila se i kad je posjetila klince u igraonici hotela. No, vremena za razbibrigu nema puno. Kreću pripreme za ljetnu kazališnu premijeru prave splitske priče 'Naša bila štorija', gdje će se Seve zaljubiti u Gorana Karana

"Jedino što je teško je što mi imamo u toj predstavi 17 godina. Ja sam mu rekla: 'Gorane, ne mogu se više prodati ni pod 30, a kamoli pod 17'", našalila se Severina.

Navikli smo slušati Severinu koja je odmjerena u izjavama, pa nije tako često čuti kad najiskrenije i bez uvijanja kaže što misli, a ovo misli o ukidanju nagrade za hit godine kako bi se Porinu pokušao vratiti ugled.

Upravo se čita

Image
KATIJIN SPECIJALITET

Recept za dubrovačku tortu iz 16. stoljeća: Nekoliko sastojaka, bez brašna, a slasna

"Šmrc. Pa ja mislim da upravo ti koji žele štititi ugled, da su ga srozali. Ali Porin ionako nije relevantna nagrada. Ja mislim da bi se oni trebali ukinuti skroz", prokomentirala je pjevačica.

Sve ove godine na samom vrhu estrade pokazale su kako joj kipić u ruci niti nije potreban. Svaki novi singl ruši rekorde i već sad je sasvim jasno da će novi album za koji je već snimila četiri pjesme biti razgrabljen. Sa Severinom obično razgovaramo o glazbi, ali u ovo nikad užarenije vrijeme, politika je morala malo zaviriti i u njezinu butigu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Dosta je bilo dizanja ruku i prozivanja po tome je li ti dida bio u partizanima ili domobranima.
Naši djedovi su bili u vojsci koja je prva propla kroz to selo, nisu oni imali baš neke ideale. Znam da je moj dida bio u dvije vojske, prvo je prošla jedna, onda je prošla druga, kupili su ih kako su naišli", rekla je Seve.

A gdje god Seve naiđe, nailazi na obožavatelje koji se žele fotografirati, pa makar bila i na vrhu Alpa. Mnogi misle da je velik tim ljudi koji je prati na svakom koraku i brine se o svakoj sitnici, malo previše za jednu domaću zvijezdu, ali ona ništa ne prepušta slučaju.

"Tako mi je grah pao, u ovom životu ću odraditi ovo, u nekom drugom ću biti Hajdi koja će čuvati koze, eventualno vrtne patuljke, popravljati ih i tako. Da sam htjela biti Hajdi, bila bih Hajdi. Nisam ja nezadovoljna, ja sam super zadovoljna u ovom svom životu", rekla je kraljica estrade.

On će se barem idućih nekoliko dana nastaviti mirno, jer će s Aleksandrom i prijateljima malo usporiti tempo i samo uživati na snijegu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sofija Šašić

Duško Tošić ima novu djevojku? Majka mlade influencerice dugogodišnja je Jelenina prijateljica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba