Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NAJSLAVNIJA BEBA BALKANA

Severina rodila sinčića Aleksandra!

Najpopularnija hrvatska pjevačica Severina u ponedjeljak je rodila dugoočekivanog sinčića! Severina i njezin zaručnik Milan Popović dječaka su nazvali Aleksandar.

Image
Foto: RTL
RTL/ 21.2.2012. u 7:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najpopularnija hrvatska pjevačica Severina u ponedjeljak kasno navečer je u Splitu rodila dugoočekivanog sinčića! Severina i njezin zaručnik MilanPopović, kako je već po medijima i najavljivano, dječaka su nazvali Aleksandar.

Dijete je dugačko 52 centimetara i teško 3200 grama, a na svijet je došlo carskim rezom.

Severina je u splitsku bolnicu primljena u drugog siječnja zbog blažeg krvarenja u uznapredovaloj fazi trudnoće. Iako su liječnici tada najavili da će je kroz dan, dva pustiti na kućnu njegu, u bolnici je ostala do porođaja

Novinari i fotografi su više od mjesec dana kampirali ispred splitskih Firula, ne bi li doznali neki trač ili pak informaciju o najslavnijoj regionalnoj zvijezdi. Između ostalog, špekuliralo se kako je Seve već odavno rodila, a dijete se nalazi u inkubatoru.

Pjevačica je neprestano isticala kako bi voljela da njeno prvo dijete na svijet dođe u njenom rodnom gradu. Sretnu vijest o trudnoći Severina je s javnošću podijelila početkom kolovoza prošle godine, kad je obznanila da je u trećem mjesecu trudnoće.

"Rođena sam da budem žena i majka", izjavila je pjevačica jednom prilikom, a čini se kako se njeni snovi ostvaruju.

Srbijanski poduzetnik Milan Popović i lijepa Splićanka upoznali su se na proslavi njegova rođendana na Adi Ciganliji. Ona je tada pjevala na zabavi za tristotinjak Milanovih prijatelja, a za gažu je navodno dobila 370 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEPREPOZNATLJIVA JE

Ana Nikolić pokazala figuru nakon što je smršavila 50 kg: ‘Za moje mršavljenje odgovorne su tablete’

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba