Ostalo

Severina svrgnula s trona samu sebe!

Severinina pjesma 'Uno Momento' u samo 24 sata pregledana je na YouTubeu čak 728.000 puta, čime se popularna pjevačica svrstala u internetsku povijest domaće glazbe.

RTL
27.07.2014 15:45

U samo 24 sata pjesma Uno Momento pregledana je čak 728.000 puta, čime je Severina oborila rekord i s trona svrgnula samu sebe i pjesmu Italiana koju je prije dvije godine u jednom danu poslušalo pola milijuna ljudi.

Ovime se popularna pjevačica svrstala u internetsku povijest domaće glazbe. A spot vrlo brzo postao predmetom obožavanja na YouTubeu!

"Bilo je zanimljivo. Mislim, umoriš se, 24 sata smo snimali od 7 ujutro do 6 drugi dan ujutro, ali to je inače tako na spotovima. Jedino kada sam bila trudna onda smo dva dana snimali Brad Pitta na primjer", rekla je Seve.

Radoholičarka kakva jest, Severina niti na ovim zavidnim brojkama neće stati, već kreće u nove poslovne pobjede i rekorde uz novi album koji uskoro izlazi.

"Završavamo album, završila sam još jedan duet sa jednim prekrasnim pjevačem koji se zove Saša Matić i još jednu pjesmu – još jedan duet. Vjerojatno ću izdati svoju ploču i ploču dueta paralelno kako sam krenula", kaže.

Hoće li se svidjeti i publici, opet će najbolje govoriti brojke, koje do sada idu samo u Severininu korist!