Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TRAGIČNA SMRT DOLORES LAMBAŠE

Severina: Tolika je nesreća kada ode jedan mladi i talentirani život

O glumici koja je plijenila pažnju gdje god se pojavila svi imaju samo najljepše riječi, a mnogi kolege, prijatelji i poznanici prisjetili su se zajedničkih trenutaka koje su podijelili s Dolores Lambašom.

RTL/ 24.10.2013. u 10:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prerana smrt 32-godišnje Dolores Lambaše šokirala je ove srijede domaću javnost. O glumici koja je plijenila pažnju gdje god se pojavila svi imaju samo najljepše riječi, a mnogi kolege, prijatelji i poznanici, prisjetili su se zajedničkih trenutaka koje su podijelili s Dolores.

"Dolores nisam pozvala osobno, osim što dijelimo frizera. Nema veze poznaješ li nekoga ili ne, nju ću sigurno pamtiti. Kao i svi koji je nisu poznavali osobno, pamtiti ću je kao glumicu, kao jednu svestranu, ambicioznu mladu ženu. Ovo je svima bila jedna velika tragedija i mislim da smo svi u šoku. Jedna od onih situacija kada stvarno misliš da se to događa negdje drugdje, nekom drugom ili na filmu", rekla je pjevačica Maja Šuput.

Glumca Edvina Liverića također je potresla nenadana smrt Dolores Lambaše.

"Mi smo se osobno poznavali jer smo snimali jedan film zajedno i to je zapravo jedini kontakt koji smo imali pa ne mogu reći da smo bili prijatelji, pogotovo intimniji prijatelji. Gubitak svake osobe, a pogotovo kolege, za mene je velika tragedija" , rekao je Edvin.

"Puno toga me veže uz Dolores, ona je bila jedna divna osoba. Pamtit ću ju po prekrasnim razgovorima, po divnim riječima, koje su bile upućene iz srca. Baš nedavno mi je pisala na Facebooku, znala je kada i što treba reći. Ne mogu sam sebi objasniti zašto se neke stvari događaju baš tako, ali želim vjerovati da je ona sada negdje sretna i da je na boljem mjestu", potreseno je o glumici rekao stilist Marko Grubnić.

Lijepe uspomene za Dolores veže i njena prijateljica Alka Vuica.

"Jako me potreslo što je Dolores poginula. Smješkam se ovdje, ali imam osjećaj težine na ramenima i strašno sam tužna. Dolores je bila izuzetna osoba i jako talentirana. Ja bih čak rekla i talentirana pjesnikinja jer smo često znale recitirati jedna drugoj stihove. Imale smo čak u planu napraviti jednu večer gdje bi recitirale svoje stihove. Voljela sam kad mi je svirala, pjevala, voljela sam se družiti s njom i ovo je stvarno strašno", tužno se prisjetila Alka.

Iako nije osobno poznavala Dolores Lambašu, Severinu je također pogodio ovaj tragičan događaj.

"Ja ne poznajem Dolores, jednom smo se slučajno upoznale, prije deset godina. Tolika je nesreća kada ode jedan mladi, lijepi i talentirani život", rekla je Severina.   

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba