Play ponuda
Play ponuda
zvijezda večeri

Severina uz pomoć čipkastih štaka došla na Fashion.hr

Na prvoj večeri Perwoll Fashion.hr-a pojavili su se brojni poznati, a zvijezda večeri je ponovno bila Severina koja se oporavlja od nedavne operacije pa još hoda uz pomoć štaka.

Image
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
RTL/ 27.3.2014. u 9:41
Play ponuda

Na Zagrebačkom velesajmu održava se 16. Perwoll Fashion.hr. Prvu večer obilježila je modna revija Aleksandre Dojčinović, a brojne poznate osobe s estrade okupile su se kako bi pogledale njezinu reviju. Među njima smo mogli vidjeti Lejlu Filipović, Mariju Borić, Renatu Sopek, Antoniju Mandić i druge.

Kao i obično, zvijezda večeri je bila Severina koja zbog nedavne operacije prednjeg križnog ligamenta i hrskavice na desnoj nozi još uvijek hoda pomoću štaka, koje su postale njen novi prepoznatljivi detalj.

I ovaj put ih je Seve uskladila s haljinom i kaputom pa je Swarovski kristalima dodana i čipka, odnosno uzorak od kojeg je bila i haljina iz najnovije kolekcije Aleksandre Dojčinović, koju je obukla.

Budući da se još oporavlja od operacije, pjevačica je obula balerinke umjesto štikli. Iako se u srijedu ujutro nije pojavila na izricanju presude o skrbništvu nad dvogodišnjim sinom Aleksandrom, na reviji je djelovala prilično dobro raspoloženo.


Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Oglasio se menadžer

Darko Lazić vozio pod utjecajem narkotika? 'Pogrešno je uzeo čašu u kojoj je bio kokain'

Play ponuda

Više s weba