Ostalo

Severina uzburkala javnost ovom fotografijom: ima li nešto veći trbuščić no inače?

Fotografija koju je objavila ne pršti seksepilom kako smo to navikli vidjeti od Severine, već je rezervirana i neobična, kao da Seve i sama poručuje kako je ovaj put u centru pažnje nešto drugo osim nje same

vijesti.hr
25.02.2016 15:53

Splitska pjevačica Severina Vučković definitivno je među najpopularnijim estradnim zvijezdama u regiji, a svaki njen korak i potez su pod povećalom.

Pročitajte još
Milan Popović sinu za rođendan pripremio pravu igraonicu: Severina i Igor već odradili proslavu

Stoga ne iznenađuje kako je fotografija na kojem je Seve istaknula jedan sitni detalj uzburkala javnost.

Doduše nije to bilo kakav detalj, radi se o Severininom trbušćiću. Naime, tijekom medenog mjeseca pjevačice i njenog supruga Igora Kojića mediji su konstantno potencirali priče o njezinoj trudnoći, no glasine su se uskoro utišale.

Ipak, slučajno ili namjerno, Severina ih je ovim potezom ponovno potaknula.

Fotografija koju je objavila ne pršti seksepilom kako smo to navikli vidjeti od Severine, već je rezervirana i neobična, kao da Seve i sama poručuje kako je ovaj put u centru pažnje nešto drugo osim nje same. I sami morate priznati da vam pogled odmah odleti na Severinin trbuh i vlastito preispitivanje da li vam se samo pričinjava ili je on doista veći no uobičajeno.

Njezin menadžer Tomica Petrović prije mjesec je srpskim medijima demantirao te glasine, a isto je ponovio i sada: 'Nema razloga da tajimo lijepu vijest. Kad i ako Severina bude trudna, nećemo to skrivati", rekao je u izjavi za tportal.

Jesu li i ovaj put u pitanju samo glasine, procijenite sami.