Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'Danas homoseksualci, sutra vi'

Severina za RTL Danas: 'Ako budete šutjeli, sutra će doći po vas!'

'Vašoj djeci Crkva neće dati ništa u nasljeđe, oni će biti siromašni, ali ono što im možete dati u nasljeđe je njihova sloboda. Ja vas molim da 1. 12. glasate PROTIV", poručila je Severina.

RTL/ 28.11.2013. u 19:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kampanja 'ZA i PROTIV' vodit će se do zadnjeg trena pa i na dan referenduma jer nema izborne šutnje, a na glavnom zagrebačkom trgu danas se održava svojevrsna kombinacija kampanje 'Građani glasaju protiv' koja je okupila 70-ak udruga civilnog društva, ali i brojne javne osobe iz Hrvatske.

Koncerti povodom iste kampanje na Trgu bana Jelačića trajat će do ponoći, a između ostalih nastupit će Stillness, Kawasaki 3p, TBF, Let3, a reporter RTL-a Danas za komentar o cijelom događaju upitao je jedno od najprepoznatljivijih lica u Hrvatskoj, SeverinuVučković. Splitska pjevačica ne nastupa na koncertu, no došla je podržati sve ljude koji su istog stava kao ona.

Image
Foto: RTL
Image
RTL"Došla sam ovdje jer se prije nekoliko mjeseci pojavila jedna gospođa za koju nitko prije nije ni znao u Hrvatskoj. Htjela bi govoriti o ljubavi, o tome što je Isus propovijedao... U ovim teškim ekonomskim vremenima, ljudima ostaje samo vjera u ljubav i njihova djeca. Na to su ih uspjeli dobiti, na najtanje emocije".

Ako budete šutjeli, sutra će doći po vas zato što se Dalmatinac u Zagrebu, zato što ste invalid...

"Gospođa o kojoj sam pričala na početku je dobila zemlju od Crkve i to može ostaviti svojoj djeci u nasljeđe, no vašoj djeci Crkva neće dati ništa u nasljeđe, oni će biti siromašni, ali ono što im možete dati u nasljeđe je njihova sloboda. Ja vas molim da 1. 12. glasate PROTIV", poručila je Severina.

"Ima jedna divna pjesma od čovjeka koji je bio u koncentracijskom logoru koja kaže 'prvo su došli po Židove, ja se nisam oglasio jer nisam Židov'. Ako budete šutjeli, sutra će doći po vas zato što se Dalmatinac u Zagrebu, zato što ste invalid, zato što imate siromašno dijete pa će ga izbaciti iz škole jer nije bogato. Sutra će doći po vas - danas homoseksualci, sutra vi", izjavila je za kraj splitska pjevačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više pogledajte u prilogu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
OBOŽAVATELJI DOŠLI NA SVOJE

Nives Celzijus se skinula za Playboy!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba