Play ponuda
Play ponuda
razočarana situacijom

Severinina sestra ogorčena obiteljskim odnosima: 'Milan mi brani da viđam svog nećaka'

U svojim izjavama Marijana je rekla kako joj Milan brani da viđa svog nećaka Aleksandra i kako joj je 2014. godine zabranio da mu da poklone za Božić

Image
Vijesti.hr/ 9.1.2016. u 10:52
Play ponuda

Marijana Vučković, sestra popularne splitske pjevačice Severine Kojić, dala je intervju za srpski Alo i progovorila o odnosu sa ocem Severininog djeteta Milanom Popovićem. 

U svojim izjavama Marijana je rekla kako joj Milan brani da viđa svog nećaka Aleksandra i kako joj je 2014. godine zabranio da mu da poklone za Božić. 

"To ste mogli čuti i od mojih prijatelja. Mojoj se patnji nema što dodati, jer sam uskraćena kao teta da barem nekad vidim Aleksandra dok je kod tate u Beogradu. Kome da se ja žalim na Milana Popovića, koji sud bi uvažio moju žalbu? Na moju poruku da Aleksandru želim donijeti darove nikada nije odgovorio. Ne znam zašto je takav, nikada nismo bili u lošim odnosima", rekla je. 

"O Milanu sam imala lijepo mišljenje sve dok nije izgubio mušku hrabrost i odlučio da ne želi biti uz moju sestru i njihovog sina. Sada sam stvarno razočarana njegovim postupcima u kojima moju sestru želi prikazati u lošem svijetlu, a ne shvaća da na taj način šteti samom sebi u budućoj komunikaciji sa sinom", nastavlja Marijana. 

O cijeloj situaciji kaže kako ju više rastužuje nego ljuti, posebno što se tiče činjenice kako se Milan nije htio oženiti Severinom, a sada sudskim putem zahtijeva skrbništvo. 

"Njegove izjave po novinama su kontradiktorne. Najprije je tvrdio kako će imati još jedno dijete sa Severinom, a u periodu od pet mjeseci kada su se rastajali, nije vidio sina. Kome se tada Severina trebala žaliti? Koji sud bi to uzeo u obzir? Tužna je to balkanska priča o majci kao kultu obitelji", zaključila je Marijana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVI ZVJEZDANI PAR

Ćorluka i Batelić uhvaćeni na djelu!

Play ponuda

Više s weba