Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VRAĆA SE NA POZORNICU

Severinu trese velika trema uoči turneje

Nakon jednogodišnje stanke, na pozornicu će opet stati Severina, i to u Vodnjanu, gdje počinje njezina mala ljetna turneja. Uoči prvog nastupa, pjevačica nam je priznala da ima veliku tremu, a otkrila nam je i neke nove detalje iz privatnog života.

RTL/ 27.7.2012. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za pravi glazbeni povratak s porodiljnog dopusta Severina je odabrala Vodnjan, u kojem će zapjevati prvi put nakon godinu dana. Nastupanje je kao vožnja biciklom i nikad se ne zaboravlja, ali je toliki izostanak s pozornice u Severini ipak uspio izazvati tremu.

"Uzbuđena sam, nismo dugo svirali. Neke pjesme nismo još svirali pred ljudima pa postoji trema, uzbuđenje."

Za povratak pozornici pala je i posebna fizička priprema, s nula utega i puno kućanskih poslova.

Dolazak u Vodnjan Severini je označio pravi početak ljetne sezone, a njezin četveromjesečni sin dočekao je svoju prvu morsku pustolovinu.

"Ima mali bazenčić i kolut za oko vrata. Svi se smiju jer on sam pliva s tim kolutom!"

A kad plivanje dođe kraju, počinje snimanje novog albuma, koji nosi radni naziv “Dobrodošao u klub”. Zaručnik Milan za tu joj je priliku izgradio studio, pa će priprema novog materijala biti poseban gušt.

Ovoljetna mini turneja uključuje tek šest koncerata, a na svakom od njih pratit će je i njezina obitelj.

Ipak, Milan nije prespavao prošlotjedno šahovsko druženje u Splitu, na kojem se konačno oslobodio i progovorio pred kamerom.

Javnosti je pak zanimljiva priča o njihovu velebnom imanju u Vojvodini, kroz kojeg će, prema pisanju nekih medija, teći i rijeka.

"Znate kakvi su muškarci, vole se igrati. A i ja volim kad je on sretan."

Milan se igra imanjem, a Severina novom glazbom, i sve im je to zapravo usputna obveza. Prvo ljeto sa sinom Aleksandrom nešto je čemu se najviše raduju i što će, unatoč svim ovim novostima, tračevima i ekskluzivama, zapravo najviše pamtiti.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba