Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NEZGODNI SU PREKIDI S GLAZBENICIMA

Shakirini obožavatelji sigurni da je ovu pjesmu posvetila Piqueu: 'Dobro te poznajem i znam da lažeš'

Treba uzeti u obzir kako je Shakira stavila vlastitu karijeru na čekanje te je pustila svom nekadašnjem partneru da se pozabavi nogometnom karijerom dok je ona čuvala njihovu djecu

Image
Foto: Screenshot YouTube
RTL.hr/ 29.9.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Obožavatelji kolumbijske poo zvijezde Shakire gotovo su sigurni kako su fragmenti njezine svoje nedavno objavljene pjesme inspirirani nedavnim prekidom sa španjolskim nogometašem Gerardom Piqueom s kojim je bila u 11 godina dugoj vezi.

U singlu koji je snimila s Rauwom Alejandrom pod nazivom 'te Felicito' (u prijevodu znači 'Čestitamo'), 45-godišnja Shakira pjeva o sumnjivoj ljubavnoj vezi s neiskrenim ljubavnikom. "Da bih ti udovoljila, raspala sam se na komade. Upozoravali su me, ali nisam obraćala pažnju. Shvatila sam da si lažan. Bila je to kap koja je prelila čašu", pjevala je u pjesmi koja je ugledala svjetlo dana još u travnju.

"Nemoj mi govoriti kako se osjećaš. Čini se iskreno, ali dobro te poznajem i znam da lažeš", pjeva u nastavku ovog hita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ne bi nimalo čudilo da su upravo ovi stihovi posvećeni njezinom bivšem koji već ljubi drugu djevojku, daleko mlađu. Ne samo da ju je to neizmjerno povrijedilo već je svoju karijeru pauzirala kako bi se Pique mogao posvetiti vlastitoj nogometnoj karijeri, a ona se u to vrijeme brinula njihovim o zajedničkim sinovima: 9-godišnjem Milanu i 7-godišnjem Sashi.

Treba istaknuti kako ovo nije prvi put da je svjetski poznata pjevačica objavila pjesmu za koju se nagađa da je posvećena njezinom bivšem partneru.

Upravo se čita

Image
slijedi svoje snove

Robert o slikarstvu: 'Roditelji misle da od slikarstva nema kruha, sve dok ne čuju da sam nešto prodao!'

"Mogu samo reći da se, bilo svjesno ili podsvjesno, sve što osjećam, sve kroz što prolazim odražava u stihovima koje pišem, u spotovima koje snimam", izjavila je Shakira svojevremeno za časopis za Elle. I dalje se ne zna govore li stihovi o njezinoj vezi s Gerardom.

Podsjećamo kako se nogometaš Barcelone još nije oglasio od lipnja. "Za dobrobit naše djece, koja su naš najveći prioritet, molimo vas da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumijevanju", zajedno su kratko i jasno poručili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
JE LI TO UISTINU ONA?

Procurio i porno uradak slavne Marilyn Monroe?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba