Ostalo

Sia otkrila da je posvojila sina te objasnila kako je ne zanimaju ozbiljne veze: 'Tražim samo seks bez...

Iako svoje lice najčešće skriva kao zmija noge, otkrila je detalje o seksualnom životu

Tabloid.hr
14.01.2020 11:35

Iako se u javnosti skoro nikada ne pojavljuje bez ogromne perike koja joj prekriva lica, pjevačica Sia jeodlučila progovoriti o možda i najprivatnijim stvarima do sada.

Naime, u intervjuu s magazinom GQ, otkrila je da je posvojila sina te da je ne zanimaju ozbiljne veze već samo seks bez obaveza .

Šokirala je svojim izjavama nakon što je otkrila da postoji kemija između Thomasa Pentzea (poznatijeg kao Diplo) i nje. "Naš se odnos većinom temelji na pokušavanju izbjegavanja seksa kako ne bi upropastili poslovnu suradnju jer je on ekstra zgodan", priznala je.

"Ove godine sam mu poslala poruku: 'Hej, slušaj, ti si jedna od pet osoba koja me seksualno privlačii sada kada sam odlučila biti sama do kraja života i kada sam posvojila sina, nemam vremena za vezu . Ako si zainteresiran za seks bez obaveza, javi se", iskreno je priznala pjevačica.

Iako se ne zna identitet djeteta koje je posvojila, u svibnju je prošle godine na Twitteru napisala kako bi željela da to bude šesnaeastogodišnji reper kojeg je vidjela u dokumentarcu "Foster".