Play ponuda
Play ponuda
i mi smo čak razmišljali

Sigurno ste u krivu. Kim objavila fotku, a fanovi ne mogu dokučiti s kojom od sestara: 'Je li ovo Khloe ili Kylie?'

Na prvu je Kylie, a onda možda ipak Khloe. Ili Kendall?

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 19.3.2020. u 15:20
Play ponuda

Kim Kardashian je sa svojom obitelji već neko vrijeme u izolaciji zbog pandemije koronavirusa, ali na Instagramu i dalje svakodnevno fotkama časti fanove. 

>>Kada paparazzi uslikaju, sve to izgleda još i gore: Kako zaista izgledaju stražnjice Kardashian-Jenner sestara

Nedavno je objavila preslatki video u kojem je pokazala kako je njezina najstarija kćerkica North napravila kartonsku karantenu za supruga Kanye Westa i nju, potom je objavila divnu fotkicu svog najmlađeg sina Psalma, zatim rođendansku čestitku za brata Roba, a sada emotivnu poruku kako joj u ovim teškim vremenima nedostaju sestre

"Organizirala sam fotke na mobitelu i pronašla ovo. Nedostaju mi moje sestre, ali svi se trenutno moramo udaljiti jedni od drugih i ostati u samoizolaciji. Jako je teško, ali moramo to učiniti zbog vlastite, a i sigurnosti svih ostalih. Molim vas, nemojte ignorirati upozorenja da ostanete u kućama kako biste spriječili širenje virusa. Pobijedit ćemo ovo", napisala je Kim u opisu fotke.

>>Evolucija stražnjice Kim Kardashian: Iako ona tvrdi da je prirodna, mi smo iskopali stare fotke koje pokazuju suprotno

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

No, ono što je mnoge zbunilo je pitanje koja je ovo zapravo od sestara na fotki. Kim nije označila nikoga, a fanovi su se u komentarima pitali i pokušali shvatiti koja je to Kardashianka ili Jennerica s Kim. 

"Ne mogu shvatiti koja je ovo sestra", glasi jedan od komentara ispod kojeg se razvila prava diskusija. "Mislim da je Khloe, prepoznajem po noktima", "Ja ipak mislim da je Kylie", "Najprije sam mislila da je Kendall, a sada mi se čini da je Kylie", "Ma ovo mora biti Khloe", "Mislila sam da je Kendall, ali onda sam vidjela tetovažu na zapešću i shvatila da je Khloe", raspravljali su fanovi i nasmijali mnoge.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
najveće ex-yu zvijezde

Tragične sudbine zvijezda 'Žikine dinastije': 'Žika' je tešku tugu skrivao čitav život, a 'Marija' je skončala na ulici

Play ponuda

Više s weba