Ostalo

Sigurno ste u krivu. Kim objavila fotku, a fanovi ne mogu dokučiti s kojom od sestara: 'Je li ovo Khloe...

Na prvu je Kylie, a onda možda ipak Khloe. Ili Kendall?

Tabloid.hr
19.03.2020 15:20

Kim Kardashian je sa svojom obitelji već neko vrijeme u izolaciji zbog pandemije koronavirusa, ali na Instagramu i dalje svakodnevno fotkama časti fanove.

Nedavno je objavila preslatki video u kojem je pokazala kako je njezina najstarija kćerkica North napravila kartonsku karantenu za supruga Kanye Westa i nju, potom jeobjavila divnu fotkicu svog najmlađeg sina Psalma , zatim rođendansku čestitku za brata Roba , a sada emotivnu poruku kako joj u ovim teškim vremenima nedostaju sestre .

"Organizirala sam fotke na mobitelu i pronašla ovo. Nedostaju mi moje sestre, ali svi se trenutno moramo udaljiti jedni od drugih i ostati u samoizolaciji. Jako je teško, ali moramo to učiniti zbog vlastite, a i sigurnosti svih ostalih. Molim vas, nemojte ignorirati upozorenja da ostanete u kućama kako biste spriječili širenje virusa. Pobijedit ćemo ovo", napisala je Kim u opisu fotke.

No, ono što je mnoge zbunilo je pitanje koja je ovo zapravo od sestara na fotki. Kim nije označila nikoga, a fanovi su se u komentarima pitali i pokušali shvatiti koja je to Kardashianka ili Jennerica s Kim.

"Ne mogu shvatiti koja je ovo sestra", glasi jedan od komentara ispod kojeg se razvila prava diskusija. "Mislim da je Khloe , prepoznajem po noktima", "Ja ipak mislim da je Kylie ", "Najprije sam mislila da je Kendall , a sada mi se čini da je Kylie", "Ma ovo mora biti Khloe", "Mislila sam da je Kendall, ali onda sam vidjela tetovažu na zapešću i shvatila da je Khloe", raspravljali su fanovi i nasmijali mnoge.