Zar i on?

Simon Cowell pretjerao s botoksom: 'Sin je bio histeričan kada me ugledao'

Televizijski mogul nedavno je otkrio kako su ga razni tretmani doveli do neprepoznatljivosti, uništili prirodni izgled i utjecali na svakodnevni život...

Image
Foto: www.profimedia.hr
T.M./ 11.4.2022. u 10:30

Televizijski voditelj, menadžer i poduzetnik Simon Cowell jedan je od onih muškaraca koji obožavaju odlaske u razne poliklinike koje nude usluge estetske kirurgije. Iako se još uvijek nije podvrgnuo niti jednoj estetskoj operaciji, televizijski mogul ne krije kako je itekako pretjerao s botoksom. 

shimmer fallback
Foto:
shimmer fallback

(FOTO: Profimedia) 

Nedavno je otkrio kako su ga razni tretmani doveli do neprepoznatljivosti, uništili prirodni izgled i utjecali na svakodnevni život. Godinama je osvježavao lice botoksom, a da je doista pretjerao shvatio je kada je vidio reakciju svog osmogodišnjeg sina koji je krenuo histerizirati nakon što ga je ugledao. 

shimmer fallback
Foto:
shimmer fallback

(FOTO: Profimedia) 

Na botoks je svakih nekoliko mjeseci odlazio u nadi da će izgledati lijepo i mladoliko, a želja da mu se godine na licu ne vide postala je prevelika pa su i posljedice, kako kaže, iznenađujuće loše. 

"Neki dan sam vidio svoju sliku od 'prije', i nisam prepoznao da sam to ja. Sin je bio u histeriji kada me ugledao", rekao je Simon koji je na estetske tretmane krenuo 2016. godine, a danas, šest godina nakon, odlučio je vratiti se prirodnom izgledu. 

Upravo se čita

Image
brodovi povezuju ljude

FOTO Hrvoje i njegova družina svaki su dan čekali brod Jadrolinije. A onda ih je kapetanov poziv ostavio bez daha

T.M./ 11.4.2022. u 10:30

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ima se, može se

Tako to ide kada je tata Zdravko Čolić: Lijepa Una uživa na jahti nakon optužbi da je krala iz obiteljskog sefa

Više s weba