Ostalo

Simon Cowell završio na hitnoj operaciji leđa: Pao je s bicikla pred sinom i ženom koju je preoteo prijatelju

Nesreća se dogodila u Malibuu dok je zvijezda testirala novi električni bicikl u dvorištu kuće.

Tabloid.hr
09.08.2020 10:55

60-godišnji glazbeni mogul Simon Cowell operirao je leđa nakon pada s električnog bicikla.

Simon je hitno prebačen u bolnicu nakon pada gdje su mu leđa operirana prošlu subotu navečer. Nesreća se dogodila u Malibuu dok je zvijezda testirala novi električni bicikl u dvorištu kuće.

U trenutku nesreće, s njim su bili djevojka Lauren Silverman te nihov 6-godišnji sin Eric , kao i 14-godišnji Adam kojeg Lauren ima s bivšim partnerom.

"Slomio je kičmu i u subotu poslijepodne mu je zakazana operacija", otkrio je Simonov prijatelj za strane medije.

Podsjetimo, Cowell se okrenuo zdravijem načinu životu, kvalitetnijoj prehrani te tjelovježbi, među kojima je i biciklizam, kako bi skinuo nakupljene kilograme, a od prošle godine skinuo je pozamašni broj istih te oduševio transformacijom.

Što se tiče veze s Lauren, ona je počela na vrlo zanimljiv način. Naime, oteo ju je oteo bivšem najboljem prijatelju Andrewu Silvermanu s kojim je tada, naravno, zahladio odnose.

Par je zajedno više od sedam godina, a neko se vrijeme šuškalo kako ga je ostavila zbog činjenice da ju ne želi ženiti. Simon ne vjeruje u brak zbog posla kojim se bavi, po vlastitim riječima, jer smatra da je on nemoguć za opstanak u takvim uvjetima.

Ipak, par je i dalje zajedno.