Ostalo

Simona Ištvanović prekinula medijsku šutnju i otvorila dušu za RTL!

Uživanje u drogi i raskalašeni način života iza sebe je ostavila Simona Ištvanović. Ona je danas potpuno druga žena od one koju smo viđali prije nekoliko godina. Nakon razvoda od Ante Gotovca, snagu za novi život pronašla je u Bogu. Dugo je nismo viđali nigdje. Duhovni savjetnici preporučili su joj da se kloni medija i javnog života

RTL
15.04.2015 18:19

Za sebe kaže da je izgubljeno dijete Božje, dijete koje je zastranilo, ali se vratilo. Simona Ištvanović tri i pol godine nakon što smo je viđali u medijima, potpuno je promijenila život.

Dani bluda, grijeha i razvrata odavno su iza nje. Sada se posvetila samo Isusu, kćeri Gabrijeli i novoj karijeri visažistice. Neki su je pokušavali uvjeriti i u to da je šminkanje grijeh.

"Onda sam ja počela molit Boga da me oslobodi te šminke: 'Ako je to ono što me odvaja od Tebe, oslobodi me'. I opet su svi gledali: 'Nemoj, Simona, to je malo fanatično", prepričala je.

Šminka djevojke za izlaske, maturalne zabave i vjenčanja i u tome posve uživa.

Popuno je promijenila i način odijevanja. Neke je stvari čak i spalila.

"Sve ono što sam prije nosila, to sam maknula. Želim Bože da me Ti odjeneš kako je Tvoja volja. Ne želim više nosit ono što sam prije nosila. Ne želim to uopće imati u svom stanu, da ja to gledam. Tako sam jedan dio podijelila, jedan bacila. Gledali su mene neki iz moje obitelji kako sam poludjela, da šta je meni, da nisam normalna, da šta ja glumim", priznaje Simona.

Što se smije, a što ne smije naučila je i kći Gabrijelu .

"Čim vidi da je neka žena oskudnije odjevena ili da nema gornji dio kupaćega, odmah saginje glavicu", dodaje.

Otkrila nam je kako bivšeg supruga Antu Gotovca vidi samo kada dođe posjetiti njihovu zajedničku kćeru.

U ovakvom vjeri posvećenom životu mjesta bi bilo i za neku novu Simoninu ljubav, novog muškarca.

"Ja sam to sve isto predala Bogu u ruke", istaknula je.

Ukoliko ga upozna, sasvim je sigurna, prije braka s njim neće stupati u intimne odnose. U čistoći kaže živi već tri godine i tri mjeseca.

"Ja živim čistoću. Krijepost - to je isto plod Duha Svetoga. Kako ići svaki dan na sakramente i pričest ako nisi u čistoći", upitala je Simona.

Pogledajte kakvu poruku ima za gledatelje RTL Televizije!