Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
probudilo ju podrhtavanje

Simona u potresom pogođenoj Italiji strepila za goli život: 'Stanislave, mužiću, što se događa?'

Iako nije bila u epicentru potresa, ozbiljna trešnja probudila je Simonu Mijoković koja je na proputovanju talijanskim svetištima. Prepala se za vlastiti život

Vijesti.hr/ 24.8.2016. u 18:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najgoru noćnu moru doživjela je Simona Mijoković kada ju je u jutarnjim satima probudio strašan potres koji je zatresao Italiju.

Ondje s obitelji obilazi svetišta, a mir koji je došla potražiti, narušila su 6,2 stupnja po Richteru. Na sreću, ona i obitelj su dobro. No, svoje je doživljaje opisala u uznemirujućem statusu.

"Ajme, strašno, koji potres! Prvo sam mislila da sanjam, pa me probudio i kažem - Stanislave, mužiću, di smo, što se događa? I u šoku gledam vrata! Soba, cijeli hotel, sve se trese, ljulja! Ajme, nikad to nisam doživjela", napisala je Simona.

No puno snažnije podrhtavanje od onoga koje je osjetila njezina obitelj dogodilo se u 120 kilometara udaljenom gradu Norcia, dok je najteže pogođen Amatrice. Brojni su poginuli, štete nepopravljive.

"Bogu hvala, mi smo dobro, ali stanovnici Amatrice nisu! Od nas je udaljena 120 km i do sada ima već 14 mrtvih, grad više ne postoji! Ništa, idemo mi sad put Svetog Ante i Svetog Leopolda via Padova", dodala je Simona.

Ondje će, kaže, biti u molitvi sa svima koji pate zbog ove strašne tragedije koja je zadesila susjednu nam Italiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
soraja u teretani

Tko se uz ovakav dekolte može koncentrirati na vježbanje?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba