Play ponuda
Play ponuda
Joseph Beana

Kakav tata, takav sin: Schwarzeneggerov nasljednik izrastao je u pravog zavodnika, obožavateljice luduju za njim

Riječ je o njegovom izvanbračnom sinu kojeg je dobio u aferi s kućnom pomoćnicom Mildred Patricijom "Patty" Baenom

Image
Foto: www.profimedia.hr
RTL.HR/ 22.9.2021. u 10:11
Play ponuda

Jedan od najpoznatijih glumaca svih vremena, legendarni Arnold Schwarzenegger slavu je stekao zahvaljujući ulogama u filmovima  'The Terminator', 'Predator', 'Total Recal', 'Conan the Barbarian'… 

No, samo najvjerniji obožavatelji znaju da je prije ulaska u svijet glume bio bodybuilder, a svojim prepoznatljivim izgledom osvojio je svjetsku scenu. 

Image
Foto: privatni album
Image
privatni album

I naravno, iza svega stoji mukotrpan trud i rad, a želju za zdravim načinom života i volju za treningom prenio je i na svog sina, 23-godišnjeg sina Joseph Baena. 

''Petak je dan za noge. Na čemu ste vi danas radili?'', napisao je Arnoldov nasljednik u opisu fotografije na kojoj pokazuje svoje isklesano tijelo. Brojni obožavatelji složili su se kako je Joseph prava kopija legendarnog glumca. 

Inače, riječ je o njegovom izvanbračnom sinu kojeg je dobio u aferi s kućnom pomoćnicom Mildred Patricijom "Patty" Baenom.

Patty je dugo godina radila za njegovu obitelj, a u to vrijeme Arnold je bio u braku s Marijom Shriver, nećakinjom američkog predsjednika Johna F. Kennedyja te mu to nije bio prvi put da ju je varao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Ipak, ova se afera odvijala u njihovoj kući, čak i u vrijeme dok je Maria bila trudna. Istovremeno je trudna bila i Patty, a Maria je njihovo najmlađe dijete rodila svega nekoliko dana prije nje.

Image
Najavljuju ustavne tužbe

Inicijativa 'Pokret otoka' prosvjedovala na 'plaži' Markova trga

Image
Najavljuju ustavne tužbe

Inicijativa 'Pokret otoka' prosvjedovala na 'plaži' Markova trga

Arnold godinama nije znao da je Joseph njegov sin, dok nije primijetio kako maleni izgleda identično kao on. Maria se od Arnolda rastala brzo nakon što je saznala za aferu, no službeno su se razveli tek 6 godina kasnije. Nekoliko mjeseci nakon Josephova rođenja 1997. godine i Patty se rastala od supruga Rogelija, no tek je 2008. godine zatražila razvod. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'NAJLJEPŠA KRALJICA NA SVIJETU'

Kraljica Rania otkrila dvije lijepe vijesti koje su je usrećile: 'Srce mi je puno'

Play ponuda

Više s weba