Ostalo

Sin Đorđa Balaševića pokazao luksuznu vilu u Istri koju je otac obitelji kupio prije smrti: 'Ovo je raj'

Vilu od 400.000 eura Balašević je kupio 2019. godine. Sada je njegov sin na društvenim mrežama pokazao sve blagodati

A.Š.
14.10.2022 09:52

Sin pokojnog Đorđa Balaševića često na društvenim mrežama dijeli pojedinosti iz njihova života. Aleksa Balašević sada je podijelio fotografije luksuzne vile u Istri koju je 2019. godine kupio njegov otac. Luksuzna vila nalazi se u Novigradu, ima 200 kvadrata, a navodno su Balaševići za nju dali 4000 tisuća eura.

Slika zaslona 2022-10-14 u 08.27.05.png

Mladi producent i osnivač MMA organizacije "Megdan" u Srbiji pokazao je vilu iz svih kuteva - pogled iz unutrašnjosti koji se pruža iza staklene stijene, bazen na ogromnoj parceli, pobliže i luksuzno vanjsko uređenje. Ovo je mjesto nazvao rajem na zemlji. Baš kao i njegov otac, ne skriva oduševljenje Istrom, a izgleda kako Aleksa tamo provodi vrijeme nakon dolaska prinove. Naime njegova supruga prije nekoliko je tjedana rodila djevojčicu, a roditelji su je nazvali Vera.

Slika zaslona 2022-10-14 u 08.27.12.png

"Jutrosnasje nebo ponovno iznenadilo. Stigla nam je na svijet Vera Balašević. Hvalasvimana čestitkama", napisao je sin velikog Đorđa Balaševića.

Podsjetimo, 27-godišnji Aleksa i Nikolina vjenčali su se nedavno na crkvenoj ceremoniji tijekom koje je on nosio neobično odijelo sa simbolom ranog kršćanstva. Mladenka je u crkvi nosila maramu i jednostavnu vjenčanicu, a bila jetadau visokom stupnju trudnoće. Mnogi u Srbiji kritiziraju njegovo prakticiranje pravoslavlja. Balašević je veliki vjernik, a sa suprugom Nikolinom je hodočastio u Izrael, a tamo su se i zaručili.