Ostalo

Sin Dragana Bjelogrlića ide očevim stopama: Uz glumu, Aleksej se bavi i modelingom

Iako su mnogobrojni pratitelji očekivali Alekseja u društvu neke djevojke, on je na skijanje otišao s kolegom

L.K.
08.02.2022 19:10

Glumac Aleksej Bjelogrlić , sin srpskog glumca i redatelja Dragana Bjelogrlića , uz to štostudira na beogradskomFakultetu dramskih umjetnosti, krenuo je očevim stopama te je već ostvario neke fantastične uloge. Uz sve obveze i druženja, Aleksej se bavi i modelingom.

Do sada je glumio u seriji 'Južni vetar' kao Lepi, 'Black Sun' gdje je utjelovioStanislava 'Benzinca' te u seriji 'Žigosani u reketu' glumeći Uroša. Isto tako, glumio u seriji 'Montevideo, Bog te video!' i u istoimenom filmu 'Montevideo: Okus sna'.

Iako Aleksej nije pretjerano aktivan na društvenim mrežama, baš kada se pratitelji najmanje nadaju, počasti ih fotografijama na kojima pokazuje svoje uživanje kako u privatnom, tako i u poslovnom životu.

Pročitajte još
Dragan Bjelogrlić brutalno napao redatelja filma 'Dara iz Jasenovca': Priveden je, žrtva ima vidljive...
Aleksej Bjelogrlić

(FOTO: Antonio Ahel/ATAImages)

Nedavno je 21-godišnji Aleksej bio na planini gdje se odmarao od gradske buke i svakodnevnog stresa. Iako su mnogobrojni pratitelji očekivali Alekseja u društvu neke djevojke,on je na skijanje otišao s kolegom Petrom Benčinom .

Podsjećamo kako je legendarni srpski glumac Dragan Bjelogrlić na snimanju reklame za namještaj upoznao Maju s kojom je počeo izlaziti. Na tom snimanju vjerojatno nisu ni slutili da će,simboličnona Dan zaljubljenih,14. veljače1996. godine izreći "Uzimam"pred oltarom.

Maja se tada ostavila manekenske karijere i počela raditi kao prevoditeljica. Pet mjeseci nakon vjenčanja, Maja i Dragan su postali ponosni roditeljikćeri Mije , a 30. travnja2000. godine su dobili i sina Alekseja.