Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
polako preuzima biznis?

Sin Hugh Hefnera otkrio što ga je sve tata naučio o životu!

Sin slavnog oca je za Business Insider progovorio o svojim i očevima vezama sa ženama te ispričao kako se tata uvijek brinuo o curama koje su postale zečice.

RTL/ 25.1.2015. u 13:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sin Hugh Hefnera, atraktivni Cooper, odnedavno je aktivan po medijima, a razlog tomu je još nepoznat. Iako se šuška da polako preuzima posao od svog oca, tome još nema službene potvrde.

Ovaj put je za Business Insider progovorio o svojim i očevima vezama sa ženama te ispričao kako se tata uvijek brinuo o curama koje su postale zečice. Opisao je i svoj odnos s njima.

"Odrastao sam s puno žena koje ovdje žive, jedući s njima u blagovaonici i družeći se s njima u mlađim godinama. A ove dvije djevojke koje ste upravo vidjeli jako su dobar primjer toga, prijatelji smo godinama", kazao je.Nakon toga je nastavio: "Zvučat ću arogantno, ali da, mislim da je velika prednost kad je tvoja kuća vila. I znam da ljudi misle da ću ja, zato što sam sin svog oca, ući u prostoriju s tri cure ispod ruke. Ali, prava je istina da ja tražim isto što i svi ostali - nekoga s kim ću se povezati, što čini život malo boljim".

Otvorio se i na temu odnosa s ocem te kazao da smatra da imaju puno toga zajedničkog, ali da su najviše različiti upravo kad je u pitanju definicija veze: "Moj tata veze definira puno drukčije od mene. Moj tata je bratu i meni uvijek govorio da biti s nekim drugim kad si u braku nije pogrešno, već da je laganje o tome jesi li bio s nekim pogrešno...Moja definicija veze, koja je različita od očeve, jest da ja ne mislim da ima nešto loše u izlascima s velikim brojem žena, sve ovisi o tome u kojoj si fazi u životu, ali meni osobno to postane dosadno i želiš pronaći nekoga do koga ti je stalo. I mislim da kad nađete nekoga do koga vam je stalo, želite se potruditi da s tom jednom osobom veza uspije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PREKIDAJU PA SE MIRE

Ljubavna priča Bake Praseta i Anje Blagojević: Po njoj bi mogli snimiti i sapunicu, ona je jedina koja ga je uspjela osvojiti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba