Ostalo

Sjećate li se Bebi Dol? Nekadašnju zvijezdu izbacili i iz trošnog stana

Bebi Dol, nekadašnja velika zvijezda Jugoslavije, danas jedva spaja kraj s krajem, a nedavno su je izbacili i iz trošnog stana jer nije plaćala najamninu

Tabloid.hr
22.11.2017 15:04

Bebi Dol, 80-ih je bila velika zvijezda, a ujedno je posljednjapjevačica koja je predstavljala Jugoslaviju na Eurosongu i za svoj nastup dobila sada već legendarnih 0 bodova.

No, Bebi Dol danas prema pisanju srpskog Blica , živi na rubu egzistencije. Naime, novinari Blica otišli su do stana gdje je donedavno živjela i zaključili kako je "sve oronulo i raspada se", apjevačicu je iz trošnoga stančića nedavno izbacio stanodavac, nakon što nekoliko mjeseci nije platila stanarinu.

Nije poznato kako je Bebi Dol završila u teškoj financijskoj situaciji, no navodno je sve počelo nakon što se vratila iz Amerike gdje je jedno vrijeme živjela.

Nakon povratka u Beograd jednom je prilikom rekla,"Nemam novaca ni za kruh, jedva preživljavam otkako sam se vratila iz Amerike"

Lani se našla u središtu tzv. afere kokain kada je policija navodno prisluškivanjem došla do dilera koji su prodavali kokainBogoljubuMitićuĐoši i njoj. Ona je tvrdila da nema veze s kokainom i cijelom aferom.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.