Ostalo

Ovako su Katie Holmes, Michelle Williams i Joshua Jackson izgledali na početku karijere

Serija 'Dawson's Creek' ovaj je tjedan proslavila 20. rođendan, a glumac koji je utjelovio glavnog lika, James Van Der Beek, prisjetio se početaka

Tabloid.hr
26.01.2018 13:46

Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira uz kolege Katie Holmes (koja je utjelovila Joey Potter), Joshuu Jacksona (Pacey Witter) i Michelle Williams (Jen Lindley).

James je napisao da je fotografija nastala 1997. godine.

"Ove ljude sam poznavao tek sedam dana kad je nastala ova fotka. Prije 20 godina. Pilot kojeg smo snimili u tom malom gradu promijenio nam je živote i pokrenuo karijere", napisao je, a onda se obratio fanovima serije.

"Vaš doživljaj serijetemelji se na onome što ste vidjeli na televiziji, dok su moja sjećanja uglavnom vezana zaono što smo radili kad su kamere bile ugašene. I da, istina je da većinu epizoda nisam pogledao, ali ljepota u svemu ovome je u tome što se moji doživljaji serije temelje na onome što ste mi vi sve ove godine pisali. Zato želim zahvaliti svima vama koji cijenite ono što smo napravili, ponosan sam što me povezuju s ovo troje ljudi (kao i s ostatkom ekipe) i što sam bio dio Dawson's Creeka. Uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu", zaključio je Van Der Beek.