Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
dobro mu je išlo

Sjećate li se filma u kojem je Leonardo DiCaprio pričao hrvatski?

Riječ je o filmu koji je napravio pravi spektakl prije 20 godina

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 26.9.2020. u 11:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije 20 godina izašao je film koji je itekako probudio interes javnosti. Riječ je o "Žalu" koji je pod redateljskom palicom Dannyja Boylea nosio veliki teret na leđima kao prvi film s Leonardom DiCapriom u glavnoj ulozi nakon "Titanica". 

>>Nakon 'Titanica' izazvao je 'Leo-maniju' diljem svijeta, žene ga i dalje obožavaju, ali on samo one mlađe od 25

Naravno da se Leo istaknuo i u drugim filmovima do tada, kao "Čovjek sa željeznom maskom", "Što muči Gilperta Grapea", "Romeo i Julija", ili "Dnevnik košarkaša", ali su svi očekivali mnogo od tada omiljene glumačke zvijezde koja je u svijetu napravila pravu senzaciju. 

Na kraju, film je dobio skromnu zaradu iako nije nimalo štetio Leovoj karijeri koja se počela kretati uzlaznom putanjom. "Bande New Yorka", "Uhvati me ako možeš" i "Avijatičar" nastali su u narednih pet godina, a svi su odnijeli nevjerojatne uspjehe s Leom u glavnoj ulozi. 

No, ono po čemu je "Žal" svakako poseban i zbog čega je dobio nevjerojatnu pozornost Hrvata je jedna rečenica koju je Leo izgovorio na hrvatski, kao i ostatak ekipe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Sutra ću potovati mnogo milja biciklom", bila je rečenica koju su izgovarali, a moramo priznati kako je Leo to izveo veoma dobro.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna pjevačica

NA POPISU JE JEDNA HRVATICA: Ove djevojke navodno je ljubila Marija Šerifović

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba