Ostalo

Sjećate se hita 'Tuc Tuc'? Senna M se vraća na velika vrata!

Bio je beba malena. Želio je Tuc Tuc i onda nestao sa scene. Tati hrvatskog dancea dosadile su kasnonoćne gaže i loš tretman u medijima. Pokrenuo je biznis s TV opremom, pa smo ga počeli sretati iza kulisa glamura kojem je nekad i sam pripadao. Godinama s medijima nije govorio ni o tome.

RTL
10.04.2014 17:38

Ovaj je čovjek zlatnih devedesetih bio na vrhu. Iako iz današnje perspektive blesave, dance pjesme harale su top ljestvice, a njegovi su spotovi bili vrh produkcije kojima se i danas mnogi ne mogu približiti. Tada Senna M nije bio svjestan koliko je bio popularan.

"Nikad nisam uzimao da je to nešto ozbiljno, da redari iz prvog reda odnose curice koje su bile u transu", rekao je Senad Galijašević .

Sjaj velike zvijezde brzo je počeo blijediti. Salve kritika i laži koje su stizale na njegov račun bile su previše za nekoga tko je ispod šminke i kostima ipak bio jedna emotivna duša.

"Ranjiv sam. Svatko tko bi htio skrenuti pažnju na sebe, skreće na taj način da se dotiče mene bilo da me pljuje, bilo da me kritizira ili da kaže da me pozna pa nešto izmisli o meni. Jednostavno više nisam mogao to slušati", objasnio je Senna M.

Gazde klubova očekivali su i da se Senna, a posebno njegove plesačice ostanu zabavljati s njima. Ali kako kaže, na mlade je djevojke posebno pazio, i zato mu je najteže pao članak da je neke pokušao seksualno iskoristiti.

"Napisali su stvari o meni koje su stvarno, ja kad sam to vidio rekao sam Bože, ja to više ne mogu. Srećom pored mene u tom momentu je slučajno bila gospođa Jadranka Sloković jer smo skupa bili u teretani i tužili smo Klik i dobili parnicu. Ali je to tako sve na mene, ne znam, nisam se mogao oporaviti od toga. To je možda bila zadnja kap", otkrio je Senad.

Ostavio se glazbe, ali i u onome čega se poslije toga primio pokazao se pionirom. Tehnološke inovacije koje izlaze iz njegova pogona haraju svjetskim sajmovima. Televizijska i fotografska oprema, kranovi, najmoderniji pokretni mehanizmi za kamere, pametna rasvjeta. To su za Sennu M novi Tuc-Tuc i Bebe malene.

Mogao bi on o svojim fascinantnim tehnološkim novotarijama pričati do prekosutra, ali pogled nam u njegovom studiju ne može pobjeći sa silnih glazbenih nagrada na koje se već skupila prašina.

I tu je posegnuo za fotografijama. Starim, prašnjavim, za koje bi se danas trgali mnogi kolekcionari. Jer tu su u najmlađim danima Dino Dvornik, Boris Novković, Nina Badrić, Jasmin Stavros, Zdravko Škender, Dino i Alka, Kićo Slabinac, Rajko Dujmić , ali i Toni Cetinski i Ivana Banfić .

25. travnja nastupa u Solinu, a poslije toga na možda još nekoliko gaža, čemu se nije nadao, ali nakon mnogo godina ponovno je primio gitaru u ruke.