Ostalo

Sjećate se kada se Jennifer Aniston u emisiji poljubila u usta s trenutno najomraženijom voditeljicom?

Poljubac se dogodio jer je u jednoj od prethodnih emisija Ellen poljubio Howard Stern pa je Jennifer željela znati kako je došlo do toga.

Tabloid.hr
11.12.2020 17:00

Jedna od najpopularnijih, ali i trenutno najomraženijih voditeljica na svijetu, Ellen DeGeneres , jučer je objavila da je pozitivna na koronavirus .

Ellen DeGeneres

(FOTO: www.profimedia.hr)

Vijest je podijelila na društvenim mrežama.

"Pozdrav svima, htjela sam vas obavijestiti da sam pozitivna na Covid-19. Srećom, osjećam se dobro. Obavijestila sam sve koji su bilisa mnom u bliskom kontaktu i pridržavam se svih pravila. Vidimo se nakon praznika. Molim vas, ostanite zdravi i sigurni", napisala je.

Nedavno je voditeljica prošla kroz pravi medijski linč kada su u javnost procurile informacije da psihički zlostavlja svoje zaposlenike . Ako upitate njezine bivše i trenutne zaposlenike kako je raditi za Ellen, većina njih će vam reći nešto sasvim drugačije.

Ellen se, prema riječima njezinih zaposlenika,neprestanoiživljava nad svima,daje otkaze zbog bolestii zbogodlaska na sprovodeteomalovažavasve koji joj pomažu da joj show bude uspješan kao što jest.Jedan je zaposlenik otkrio da mu je Ellen dala otkaz jer je objavio selfie iz ureda na društvenim mrežama, a drugi je izjavio da je raditi za nju doslovno pakleno.

Ipak, njezini su showovi jedni od najgledanijih te je ugostila zaista sve moguće poznate ličnosti. Među njima je i omiljena glumica Jennifer Aniston s kojom je voditeljica, izgleda, i privatno veoma bliska.

Naime, u jednoj su se emisiji čak i poljubile u usta , na šok gledatelja diljem svijeta. Poljubac se dogodio jer je u jednoj od prethodnih emisija Ellen poljubio Howard Stern pa je Jennifer željela znati kako je došlo do toga. Voditeljica joj je objasnila, a onda je Jen otkrila da se ne ljubi sa ženama na što se ova nagnula i poljubila je.

Jennifer Aniston i Ellen DeGeneres

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Imaš veoma mekane usne", rekla joj je Jen. "I ti, zato i radim to što radim", odgovorila joj je Ellen.